3 lägenheter och röda korset

Just nu har jag en sovande hund under mina fötter haha:)
Syrran e hundvakt och eftersom dem ska flytta så bor hon  o hennes kille här några dagar,så voven får också vara här.
Men just nu e bara han o ja hemma, så gullig kille alltså:)

Igår var mamma o jag och kollade på 3 lägenheter(!).
En var klockan 2 så jag gick hem från H runt 12 lämnade lilla vovven kl 13 då syrran inte var hemma,och sen tog jag en promenad tillbaka till mammas jobb.
Kollade på en 3a på andra våningen,alltså högst upp då det bara var två våningar,helt okej tyckte ja,men de hade så mkt saker så man såg typ inte hur lägenheter verkligen såg ut,men skulle kunna bo där tror ja.

Sen åkte vi till min morbror o käkade lite och sen hem en stund för att sedan åka till en annan lägenhet kl 5,jag vet inte,vart inte så jätteförtjust i den.. En fördel var att den var på botten,alltså en marklägenhet med altan. Men man skulle vara tvungen o tapetsera om o allt sånt.
Sen satt vi i bilen o vänta 30 min på nästa visning av en lägenhet på andra sidan gatan bara.
Andra våningen(högst upp) den med, men den gillade jag verkligen,mamma också:)
Köket var helt perfekt och typ nyrenoverat och så såg man ju så bra då de redan hade flyttat ut alla sina grejer så den stog tom. Plus att balkongen skulle bli typ 60 cm störrre. Så den var faktiskt riktigt fin,och nära till morsans jobb.
Här e iaf planritningen på den,ja skulle isf få rummet precis vid hallen OM vi får lägenheten vill säga!

Det behövdes typ ingen renovering då badrummet också var helt renoverat,men tapeterna i sovrummen var fula,samma i båda. Och listerna var lite knas så det måste vi fixa då,och halltapeten. Annars var allt perfekt. Eller ja,mamma gillade inte matplats tapeten men det är ju något man kan ha ett tag iaf tycker ja. Ingen brådska liksom. Så nu e det bara hålla tummarna. Lite bilder:
Kök med ett glasskåp som har kontroll till dimmern(lyxigt)

Badrummet                                                       Sovrummet som isf blir mitt


Efter visningen så hade jag Röda korset möte. Våran första hjälpen grupps "avlastare" eller typ mentor kom och pratade om kriser och bearbetningen av dem. Han är präst men det är inte därför vi har honom då röda korset inte är religiöst bundet på något sätt, utan det var bara för att han var den första de fick tag på under Tsunami katastrofen så.
Vi har honom för att kunna prata med om det skulle hända något stort som det gjorde för gruppen tidigare under Tsunamikatastrofen då de fick möta upp alla på arlanda.
Det var trevligt o höra vad han hade o säga och väldigt lärorikt.
Vi ska ha våran Kris och medmännskligt stöd kurs den 7-8 november o det längtar ja verkligen till.
Fick skjuts hem av syrra o hennes kille. Skjutsade också hem en annan kille från RK då han bodde precis vid oss typ. Samåkning for the winn! hehe:)
Sov hemma igår då syrran o hennes kille snart tar min säng så ja ville passa på  o sova i den haha:)


Het kropp och reaklänning

Så lite om helgen då.
Träffade ju som sagt My i fredags så det blev en tripp ut till Hälla och kolla lite kläder och käka korv på Ikea,,haha fråga inte varför:P

Sen så kom mamma o hämtade oss o skjutsade My till sin bror. Jag åkte hem till H. Ingen speciellt dag alls typ.
Jo förutom att jag hade en j***vligt bra hårdag haha:D

På lördagen skulle jag träffa My klockan 10 så gick hem från H runt 9 och kom sen på att bussarna går ju lite knas då det e lördag,så ja fick lite extra tid på mig o fixa mig.

Träffade henne runt halv 11 o sen gick vi in till stan där jag fick träffa hennes brorsa,gryymt lika alltså haha!
Gick runt lite m My o kollade kläder o sånt,hon säger att så fort hon är med mig så shoppar hon,och det tar ja som något positivt,det e ju kul o shoppa!
Gick sen till centralen där vi träffade hennes kille Hugo,trevligt kille.
Träffade upp hennes bror o hans tjej o gick o käkade lunch på Spicy Hot! Åhh vad gott det var,det var ju sp länge sen alltså!
Dock var My tvungen o gå då hon skulle fixa sig för ett bröllop så ja ringde ner H lite tidigare så vi gick till Budofitness där Chris Harnell skulle vara,gryym het kropp den killen har*dräglar*;)

Skulle kolla på ett par nya träningsbyxor och vilken tur för det var halva priset på vissa varor!
Hittade ett par underbara casall byxor, 250 efter rea. Satt hur perfekt som helst överallt,förutom att dem var för långa....Och det tråkiga var att de blir bara fula om man typ har gummisnoddar under o viker in det eller om man skulle sy upp dem,så blev o åka hem utan byxor.
Jag fattar inte att alla lite dyrare träningskläder ska vara så långa för,vad ska vi korta göra?? Nöja oss med ett snäpp sämre eller??


Aja i söndags så åkte mamma o ja ner på stan och skulle kolla på underkläds affären Change men vi fastnade på andra affärer så kom dit precis innan det stängde så hann aldrig prova något.
Hittade ist en snygg klänning på Gina Tricot som ja prövade när den inte var på rea,som ja inte hade råd med då men gissa vad den gick på nu? 49 kr!! Det är ju som hittat!
Så köpte den,en leopardfärgad långklänning,hittade också en söt tröja men har ännu inte bestämt mig om ja vill ha den.Får se...

Halvnaket och efterlängtat besök

Seg update,jag vet men har inte riktigt tillgång till o sitta vid datorn så ofta förutom när jag är hemma så.

Syrran ligger halvnaken i hallen hahaha! Har precis torrborstat och smörjt henne med brun utan sol då hon ska på en videoinspelning på söndag så:)
Och idag är en underbar dag för mig! Kära My från Ostindiefararen är i Västerås så vi ska träffas ikväll! Och äta, självklart då vi båda älskar o göra det haha!
Sen imorgon ska vi träffas för en lunch o jag ska få träffa hennes kille, ska bli riktigt trevligt,hon bor trots allt i GBG,där jag aldrig brukar vara så.
Dock kommer det vara tomt utan vår tredje del,magnus! Det ska ju egentligen vara vi tre,vi har så grymt kul tillsammans. Det tråkiga är att vi alla bor på olika ställen,My i Göteborg,Magnus i Lund och jag i Västerås. Toppen va?

Aja ska kolla till henne nu.

tävling hos Paow


Jag gillar inte riktigt o va med i tävlingar där man länkar men är det bra tävlingar så gör jag faktsikt undantag.
Som denna!
Jag är med i Paow´s tävling, gå med i tävlingen du med!

Grym mjukisdres och jag älskar ju grått,plus att ja faktiskt aldrig ägt en matchande dress haha:P

Klockrent helvete!

Detta måste bara vara så jävla klockrent!!!
Jag visste exakt vilka kläder jag skulle ha med mig och allt var planerat,men helt plötsligt är mitt bälte borta och morsan säger att hon la det på min säng, det roliga e att den finns ingenstans överhuvud taget.. INGENSTANS i hela jävla huset. Hur är det möjligt?? När jag är 10000% säker på att den låg på stolen, så hemma ska den vara. Men neeej då,morsan är lika smart som vanligt och slarvar bort mina saker..skitbra..
Nu måste ja hitta ett nytt plagg o ha på mig då denna inte går utan bältet!!!!!!!!!!

Åhh jag är så förbannad!



Limofärd och fotografering

Förkylningen håller fortfarande i sig, inge vidare kul alltså...
Inte nog med det så börjar huden bli supertorr runt näsan pga snuvan....
Så nu har jag knapprat c-vitamin och echinacea och druckit massa apelsinjuice och te med honung för halsen.
Sjukt alltså,jag har druckit mer på 1 dag än jag normalt gör på ett par dagar..Så lite positiv är förkylningen!



Det tråkiga är att idag ska syrran,hennes kille,mamma och jag bli hämtade med limo till stadshotellet där vi ska sminkas och fotas! Syrran kom på 7:e plats och fick detta som pris,tyvärr får vi inte bilderna gratis utan måste köpa dem. Det ska iaf bli grymt skoj,,trots att min näsa ser ut som ett stoppljus just nu:P

Har precis duschat iaf,ska sätta i lite thickening lotion och förtorka håret så det blir lite snyggt! Sen måste jag ju välja ut vad ja ska ha på mig...hmm...svårt!

Hörs efteråt!

Från stort o fint till litet o skit

Åhh har precis kommit hem från stan o e helt slut...
Imorse när jag vakna var jag supersnuvig o hade ont i halsen,riktigt roligt..
Skulle iaf träffa syrran o åka på stan så gick hem o fixa mig och tog bussen ner o träffa henne o hennes kille.
Kikade runt lite o så,sen till arbetsförmedlingen för underskrift...så jäkla drygt,där har vi suttit i typ 15-20 min o väntat o sen kommer en kärring o säger att dem under 25 inte får sitta där utan måste gå till sina handläggare,så vi letade efter dem men de hade gått för dagen så en annan kärring säger att vi måste gå ner till servicecenter..grejen e att de stängde om typ 15 min så vi hade aldrig hunnit få underskrift.
Så jag gick o frågade någon annan och tack gode gud så fixade dem det. Nu blev jag också sugen på o få ny handläggare då denna var tio gånger bättre än min:D
skjutsade  hem syrran på cykeln och anledingen till att jag är helt slut är för att jag är som sagt snuvig som fan o kan knappt andas genom näsan,så får andas genom munnen vilket blir jobbigt när jag cyklar,,så det var inte LITE varmt:P


Morsan e också sur på mig,,,vi ska flytta..till en LÄGENHET, jag hatar lägenheter och det kommer bli en jävla omställning o flytta från en typ 7rummare med 3våningar till en sketen lägenhet med 3 rum. Och just denna lägenhet mamma kollat på suger, den SUGER. Jag vill ha en annan som är mycket bättre men nejdå,,så hon sa idag att vi skulle kolla på den lägenheten hon budat på. hon har redan sett den men inte jag..så ja sa bara nej jag vill inte. Då blev hon sur och sa att ja alltså inte ska bo där? Jo det ska jag men ja kommer ändå hata den,och när jag sa så blev hon skitsur o la på..
Men vafan seriöst jag tycker det var en hemskt lägenhet på ett tattarområde,orka bo där o behöva ha pepparspray i fickan jämt liksom....:S



SKIT!!
Kom på att jag glömde min köttfärs i syrrans killes väskan....ÅHH!!!!



Wella Flex Thickening Lotion

Vaknat för ett tag sen,precis käkat frukost och det är väääldigt tidigt för min del:P
Köpte en ny grej till håret igår,som jag såg i Glamour, Wella Flex Thickening Lotion.
Ska göra håret fylligare och ge mer volym. Så igår kväll efter duschen så prövade jag den och så ska man föna håret. Men mitt hår blir skitdåligt när jag fönar, men inte nu,det vart bra och det där med fylligare kan jag hålla med om lite,man känner att det blivit lite fylligare för denna lotion ska ju typ "fylla tomrummen" mellan hårstråna.
Och när du drar handen genom håret närmst hårbotten så känner man att det blivit tjockt.
Så j,jag rekommenderar den,det gör jag men man ska inte hoppas på super fylligt hår, för det ger den inte. Utan som sagt, den fyller ut lite. Sägs också att den ska hålla kvar håret i 24 timmar som man fixat det. Och jag kan nog hålla med om det. Även fast ja gick och la mig en stund efter så är håret fortfarande superrakt,(mitt är ALDRIG superrakt när jag vaknar) så det håller jag verkligen med om.
46,90 kr på Ica Maxi

Ska fixa mig lite för kryssningen nu,lite tidigt men måste för ja ska med syrran o kolla en lägenhet kl 11. Kommer annars inte hinna fixa mig.
Ikväll blir det PARTY!!


höstfrisyr

Ska snabt ner på stan en sväng o kolla lite kläder och boka en till buffe till kryssningen på måndag.
Funderar om ja ska följa med mamma til frisören i eftermiddag,behöver verkligen toppa mig nu innan jag färgar det.
Har bestämt mig för att göra det svart m bruna slingor i, orkar inte med den tråkiga bruna färgen jag har i nu.

Vill ha en frisyr nu till hösten men vet inte riktigt vad jag ska gröra... Några tips på vad som är hett just nu?
Har ju rätt långt hår så vill inte ha det så himlans mycket kortare.

Aja ska sticka nu..

Pank

Nu tar jag en liten paus från städandet,håller på och städar mitt rum för de ska komma någon och värdera huset.
Var ju och kollade på en marklägenhet i söndags, den var riiiktigt fin och både mamma och jag blev förälskade. Den var verkligen perfekt. Inte för liten och inte för stor,liksom helt lagom:)
Hoppas vi får det nu alltså:)
Det är en till visning idag så vi får se hur det går! Ska dit med mammas vännina o hennes man så att de kan få ge sin åsikt.
Men tror inget kan hindra mamma från o köpa denna!

Var på stan igår m mamma och syrran,köpte lite underkläder och en supergullig neglige:)
Tänkte kolla efter något till kryssningen H och ja har bokat tills på måndag,men hittade ingent.
Och så kommer jag hem och ska kolla hur mycket ja har på kontot,jag fick en chock!!!
Trodde jag hade ca 1000-1500 mer än vad jag egentligen har så vet inte hur fan det ska kunna bli en kryssning,har verkligen inte råd. Och inte nog med det så betalade ja mobilräkningen idag så där försvann typ hälften av allt:S
Några tips på hur sjutton man får snabba pengar?? Har inte fått mitt skit från försäkringskassa än och lär inte få det denna vecka heller så,idioter!



RSS 2.0