Helg

Glömde o skriva här igår så får ta det lite snabbt nu.
Jag o mamma fick skjuts ut till morfars grav av killen så tände ljus till honom. Sen åkte vi hem o tog d lugnt.Öppnade brevet från InfoKomp, kom in där:D Så ska börja plugga på onsdag då jag har min första lektion.Schemat för nästa vecka e hur bra som helst. Onsdag historia två timmar o så torsdag matte två timmar:D
Rip Alex  2005-10-30
Och första snön kom igår, usch vad hemskt,så blaskigt o kallt. Måste ta o köpa nya skor, va rhelt dyngsur om fötterna när ja kom hem till killen.


Idag var ja ute m killen o hans morsa o handlade lite käk o bytte min tröja på HM, sen åkte vi till Spicy hot o käkade Bigg m bambuskott och champinjoner ,som vanligt:P
När jag kommer hem så har jag fått ett brev från Miroi där jag ska läsa på distans, så det börjar jag med den 10 november, problemet m o plugga nu e ju att det kostar sååå himla mkt med studentlitteraturen,, suck,,,får se om pappa kan betala det. Annars kommer jag aldrig ha råd. Slipper iaf JC framöver, ett plus för det:D
Ikväll blir det bara o ta det lugnt m killen o äta gott:) Sitter också o kollar på Idol, Lars o Alice e hur bra som helst.
Hoppas den där lilla snorungen Johan åker ut,, usch alltså.

Skriver inget om maten o träningen för det har gått åt helvete, måste fan börja ta tag i det på måndag. Jag måååste verkligen den,kommer inte ens i mina jeans jag köpte i Vingåker för typ ett år sen:(
Aja ska ta o spela lite nu,sen se vem som åker ut ur idol.



Fuskat

Okej igår sket jag i o skriva här för det fanns inget värt o skriva,.
Dagen var allmänt piss...Åkte iaf ut en sväng m killen till maxi o handla men sen vart det inget.

Igår(Tisdag): vaknade sent så blev himla tajt mellan måltiderna så skippade mellanmålen
Frukost: 1 dl havregrynsgröt m äppelmos o lättmjölk
Lunch:1 burk tonfik i olja och 1 dl bulgur
Middag:1 kycklinglår med 1 dl bulgur & 1 tomat.
Vart ingen promenad igår så tog och dammsög lägenheten o så tog ja en liten runda m hunden, iaf något:P



Onsdag

För det första så skulle pappa ringa kl 11 så vi kunde ses på stan o käka lunch så vaknade halv elva av väckarklockan,men somnade om o tänkt att ja vaknar när han ringer, kl tjugo i tolv vaknar jag o han har ännu inte ringt,typiskt.
smsar iaf honom o han ringer upp o säger att han sitter i båten m bengt o fikar, tack så jättemkt pappa.Han hade glömt mig:(
Aja bestämer iaf för att vi ska ses på stan så fixar mig o åker ner till kl halv ett.
Som vanligt så går vi o käkar lunch på Sambal Oelek,3 små rätter. Sen tog vi en liten runda till Gina tricot för o prova den underbara klänningen jag såg på Gina i eskilstuna. konstigt nog så e 36 för liten o 38 för stor...hmm... måste nog börja med en ny storlek 37:P Ska nog iaf köpa den, får väl sy in 38:an.

Sen hämtade iaf killen mig o farsan o han skjutsade pappa till viksäng o så stack vi hem o tog d lugnt o kollade på tv.
Självklart så var jag dum nog o fuska m käket o träningen idag,för det första så skippade ja frukosten o sen så hoppade vi över träningen.
suck.....

Lunch: 3 små rätter
Mellanmål: 1 Äpple
Middag: 1 kycklinglår champinjoner o mjukmacka(mörkt) m ost. o 1 glas cola light.

Så idag har ja bara slarvat.usch måste ta mig i kragen om ja ska gå ner något.

Ska kanske träffa min halvsyster Petra på tisdag, har inte haft kontakt m henne på typ mer än 7 år iaf,kan vara kul o träffas o hålla kontakten fram över.

Sitter o pratar m Kajsa nu, haha saknar dig ju gumman. Hur skön som helst o  prata med, spec våra små "problem" haha du vet vad ja pratar om;) Vi får ta en låååång promenad när du kommer tillbaka till Västerås:P

Kram!!













68,8

"Höstlov"

Ja då var man ledig denna vecka då,iaf tills ja får besked om hur det blir m pluggandet. Skönt att det blir just denna vecka då killen med har höstlov,trodde det skulle bli så att han satt hemma hela dagarna medans ja gick på JC, men höstlov HERE I COME!!!!!!
Fick iaf sluta efter lunch idag så gick in på HM o när ja kommer ur så sitter Ronja,en gammal kompis på bänken utanför och gissa om vi båda blir häpna av o se varandra, det var huuuuur länge sen som helst man träffade henne ju.
Saknat henne faktiskt, trist att du flyttade till fagersta gumman:(. Iaf, var tvungen o säga hejdå för att gå  o köpte en Sub till baby o sen sticka hem till honom m den.

Hann ta det lugnt i typ en halvtimme innan det var dags för träning,blev ett snabbt pass med biceps/triceps och ingen promenad*dåligt samvete* för att  Hackes kompis Johan skulle bjuda på käk. Så det blev o käka Biff m bambuskott o champinjoner på Spicy Hot, lika gott som alltid:P

Mamma smsa nyss o undrade om ja skulle med på "ljusparty" , syrrans killes morsa ordnar tydligen homepartyn m ljus o prylar:S Varför ett homeparty med ljus av alla saker???Aja dont know dont care så tackade iaf nej till det.Eftersom ja inte alls hållt mig riktigt till dieten idag så blir det och göra  rumpövning * 70 MINST innan ja går o lägger mig.
Och imorgon blir det tamejfan en joggingtur elle promenad.

Så sammanfattning på dagens mat/träning ser ur såhär:
Frukost: 1 dl havregrynsgör med 1 Msk äppelmos o lättmjölk.
Mellanmål: 1 Äpple
Lunch: Macka med rostbiff,kalkon o skinka på mörkt bröd m massa grönsaker & Non-fat Sweet onion dressing.
2 glas vatten
Mellanmål: 1 äpple
Träning: 40 min pass biceps/triceps + ½ liter vatten.
Middag: Biff med bambuskott & champinjoner och ris , 1 glas Cola light.
Träning: Rumpövning * 70 MINST,½ liter vatten.


God natt för mig,ska sätta mig o spela lite innan ja lägger mig.
Såååå skönt  med sovmorgon imorn!!!!!

Lunchen fixad..

Kom precis tillbaka från subway, och vet ni vad?
Ja gick därifrån med gott samvete:D
Kände mig riktigt nyttig efter att ha stoppat i mig en Subway Club (rostbiff,kalkon och skinka) med mörkt toastat bröd och utan ost och med Non-fat Sweet onion dressing:D
Skulle gå på 44 kr men så förvirrad som hon i kassan var så tog hon betalt för en dagens för 35 kr. Tänkte äta där men stack så fort ja kunde så hon inte skulle hinna säga till att det blev fel *oskyldig*
Så satt ute i den friska sköna....okej ja menade, den iskalla blåsiga luften o åt min macka!

Ska försöka sticka härifrån tidigare, måste till försäkringskassan innan dem stänger kl 3.

Hörs!


Börja plugga nu då....

Ja då har jag varit nere på VUC och pratat med studievägledaren som ringde mig i fredags, Annebelle.
Riktigt trevlig var hon faktiskt, så vi satt och pratade lite om hur jag kan göra för att läsa upp lite betyg och kom fram till att jag ska läsa 4 kurser till att börja med, en på distans o resten fasta då.
Jag fick välja om jag ville läsa hel eller deltid, men hallå det är ju klart ja tar heltid så man får studiebidrag, PLUS att jag får tillbaka mitt underhåll:D Om jag nu har tur och Annebelle skickar in min ansökan redan idag eller imorgon så ska jag troligtvis få svar denna vecka om ja får börja plugga den 3 november *hoppas * eller om ja måste vänta till  den 28 januari.
Men det ska bli skönt och få det gjort liksom,hon sa att om ja sköter mina studier så lär ja vara klar till början av sommaren SENAST.
Problemet e ju bara att ja måste betala all studielitteratur själv..ooouch....det kan bli dyrt.


Ne nu vet ja inte riktigt hur jag ska göra med lunchen,skulle kunna gå till subway o köpa en macka,med mörkt bröd o kyckling då för att vara lite nyttig iaf. Eller så ska ja till ICA o köpa nå...hmm..svårt val...
Ska iaf ut o käka m killen o hans kompis efter 4,vart vet ja dock inte så får se hur pass svårt det blir o hålla dieten idag.
Druckit mycket vatten idag iaf, så det är ju ett plus:P
Får väl gå hem o sätta mig o planera mina luncher för veckan så det inte blir samma strul igen.

Blir i alla fall o träna Biceps/Triceps idag ca 1 timme o sen blir det o jogga i MINST 20 min på löpbandet,har ju så himla dålig kondis nu så lär inte orka så mkt. 


Början på det nya

Liten uppdatering från helgen då jag missat o skriva här.
I lördags så åkte jag, killen o hans mor till Tuna Park och jag köpte den svarta tröjan på H&M o kollade efter sjalen  o jeansen,men tror du de hade dem? Självklart inte.
Aja hittade iaf två urläckra scarfs på Lindex, då jag inte kunde bestäma mig vilken färg ja ville ha så köpte jag båda två.
Här är den i rött iaf. Den andra e blå/grön men hittar ingen bild på den.

Efter Tuna Park  åkte vi till killens syster eftersom vi var bjudna på middag vilket var riktigt trevligt.
Sen så har det bara vart lugnt hela helgen,tränade i söndags o sen tog vi det bara lugnt hemma.


Aja, vad händer idag då?
Första dagen på min "diet",ska försöka ta mig ner till iaf 60 kg med hjälp av min älskade pojkvän,äta rätt,regelbundet och självklart ta promenade o träna hårt. Kommer bli svårt då ja e en sån jävla gottegris:P Men ska göra mitt bästa och skriva ner hur det går och hur ja tränar/äter här på bloggen. Kanske lägga upp nå bilder. Så här börjar starten på "Minus 9kg."

Och självklart så börjar ju dagen jättebra,NOT.
Hann  inte fixa nå lunch imorse så det blir ju o vara utan tonfisk och bulgur. Typiskt,bryta dieten innan man knappt hunnit börja.Men frukost vart det iaf, 1 dl havregrynsgröt m hemmagjord äppelmos o lättmjölk.
Sen blir det en frukt till mellanmål,men måste försöka hitta på nått till lunch..hmm..

Ska iaf iväg till Vuc kl 10 o kolla hur det blir om ja ska börja plugga igen.

Äntligen fredag

Idag så e det en liiiite skönare dag,slutar kl 12 och då kommer älsklingen ner så ska vi äta lunch tillsammans:)
Sen bär det av till Skopunkten för att inhandla mina efterlängtade skor, sååå fina!
Ska bli skönt att ha något nytt, och så himla trött på mina vita trasiga(?) skor:P
Sen får vi se om det blir den übersnygga långa tröjan med kabelstickning från H&M, och de snygga jeansen i rak lite smått baggy modell.
Måste verkligen börja inhandla lite nya kläder för hösten/vintern,speciellt på H&M då jag har kvar mitt presentkort på 500 kr som jag fick av brorsan för ett år sen!!

Btw glömde bort det igår men igår var det precis en månad kvar till man e 19 !!!
Treevligt, då måste man bara komma på vad man önskar sig..hmmm...

Här e iaf mina vill-ha plagg,som gott och väl går att bära tillsammans .
Och det bästa av allt du behöver inte leva på bröd och vatten för att ha råd med det:D
Allt som allt går det på 1093:-, inte illa va?;)
                             
Varmfodrad sko i skinnimitation                Lång tröja med kabelstickning
Skopunkten 299:-                                          H&M 298:-
                                               
Jeans m slitna detaljer (denimblå)          Sjal med fransar
H&M 398:-                                                      H&M 98:-



Det blev iaf inga skor idag, var lite tveksam om dem när jag väl stod med dem i handen.
Men nu när man väl kom hem så e man nog lite sugen på dem ändå, haha.
Blir iaf en myskväll m baby idag, ska äta lite taco o bara ta det lugnt.


Välkommen till min nya blogg!

Nu har man slutligen skaffat sig en blogg . Aldrig ens funderat på och skaffa en blogg tills nu,det blir enkelt så att man blir uttråkad när man sitter på JC och inte gör ett skit mellan 9 och 15.
Då får man för sig massa saker,som att skaffa blogg, läsa massa bloggar av folk man inte ens känner, läser aftonbladet 100 grg tills man kan alla nyheter utantill.
Nej usch det här är det tråkigaste som finns, skulle jag få välja själv skulle jag aldrig gå här.
Men ska man ha pengar så ska man,sökt en massa jobb nu.
Var på  Rekryteringsmässan igår, en besvikelse om jag får säga det själv.
fanns ett fåtal jobb o söka,vilket jag självklart gjorde  i hopp om att få svar från någon.

Sitter fortfarande och väntar svar från jobbintervjun på Forema,skulle få svar en vecka efter intervjun, men det sköts upp till två veckor som nu lyckats bli tre. Nej det är inte så att han inte svarar för att jag inte fått jobbet, utan för att dem inte kommit fram till vilka som ska få komma på en andra intervju. Usch det e bara för seg och vänta.
Det skulle iaf vara det perfekta jobbet, det ligger knappt 5 min hemifrån mig och 5 min hemifrån killen. Så det ligger mitt imellan våra hem. Nice:P
Och inte nog med det, bara typ 10 meter från gymmet:D
Ja,jag börjar bli lat:P

Nej skämt åsido,varför startade jag denna blogg?
Hmm...bra fråga,det får väl tiden avgöra, har för övrigt ett rätt händelselöst liv.
Tränar 5 dagar i veckan med min kille,Hacke, annars så tillbringar ja större delen av tiden hos honom.

Aja, ska smsa älsklingen nu,se om han vaknat. Det jävel e ledig idag,usch vissa har bara för tur.:(


RSS 2.0