Grattis till mig!


Måndag

Idag så har jag knappt gjort något alls,sov till typ 11 sen kommer killen hem så sitter m honom o kollar när han skriver sitt arbete och sen hämtar mamma mig och vi åker och handlar lite tonfisk o kycklingfärs och så.
väl hemma så blir det och ställa sig framför spisen och laga mat, eller ja, laga o laga,koka makaroner och steka champinjoner då:P
 Så sitter framför tvn o käkar tills killen smsar och vi ska iväg o träna, Axlar och baksida lår.
Så tar en promenad i det hemska snövädret till gymmet. Var riktigt taggad att träna idag och passet gick jättebra,tränar helt annorlunda när jag lyssnar på musik i egna hörlurar ist för musiken på gymmet, så blir väl och göra det varje gång. Känns som att det är lättare att koncentrera sig.
Väl hemma så blir det och vila lite och kolla mailen osv,, fick ett mail av min morbror med en länk till bilder på mig o syrran och kusinerna när vi var mindre,,, guuud va hemskt och se,ser helt sjuk ut.

Sätter mig sen m killen och kollar på färjan och äter min lilla middag och så bestämer vi oss för att ta en promenad, trots all snö.
Så tar hunden och går ut och går och leker med Bamse på en fotbollsplan, hahaha och så hittar vi en pinne på 2 m som han blir galen i. Och så går hacke o jag och bamse står kvar och försöker ta med pinnen och skäller på den för att den inte vill komma.. hahaha så söt.

Fick nyss en video av min morbror på mig o syrran när vi var små..guud vad längesen det var alltså, haha kommer inte ens ihåg den där videon.Kul och kolla på gamla videon och bilder.

Pappa ska till sthlm m min farbror någon dag så funderar på o fråga honom om man kan hänga med, skulle vara kul för han kanske ska träffa brorsan där. Får se hur det blir.
Ska sätta mig och spela lite nu och sen sova.

Frukost: Müsli m lättmjölk
Lunch: 1 bruk tonfisk i olja, 2 dl pasta,1 tomat,50 g stekta champinjoner,1 dl purjolök,1 glas c-vitamin, 1 multivitamintablett
Innan träning: 1 tabl. Alert FX + 1 tabl. Burn FX,1 glas vatten
Under träning: 300 ml vatten
Träning: Axlar + baksida lår, 10 min konditon som avslut
Middag: 1 apelsin + 1 proteinbar
Promenad: 1 timmes

Bra inlägg som killen hittade, här står det lite om diet och så. En deffguide
http://forum.body.se/showthread.php?t=22347



Söndag
Idag så var det min dag, fyllde 19 år!

Så dagen började med att jag åkte ner på stan och träffade pappa och min farbror o hans fru, har inte träffat dem på massa år. sen tog vi en promenad i den hemska kylan enda till båten. Det är en bra bit kan jag säga.
 När vi var där så bjöd far min på Skagentoast. Han e en guud på att göra skagenröra!!! Sen satt vi och prata lite och så,och efter en stund kommer syrran o hennes killen. Fick pengar i födelsedagspresent av pappa och sen en väska och massa småprylar av farbror.
Pappas båtgranne Bengt är snäll och skjutsar ner oss på stan så vi slipper gå från båten till bussen i all snö.
Så syrran o Adde hänger med till HM där jag köper min födelsedagspresent från killen, en oootroligt snygg blå jacka. Älskar den!! Sen ska jag köpa en röd kappa därifrån någon dag i veckan.

Sen åkte vi i alla fall hem och Sanna var redan där och sen kommer Mona och älsklingen och andreas familj och min moster.Käkade tårta(!) och hade det trevligt....typ.. aja allt kan inte alltid vara kul:P

Av sanna fick jag iaf en jättefin t-shirt som vi var och kollade på några dar tidigare från HM och en jätteskön svart halsduk från HM. Mamma var så snäll och gav mig en historiebok och pengar, historieboken för att hon visste att jag behövde en till skolan:) Av mona fick vi en dofttvål och moster pengar. Så det var ju en helt okej dag.
 
Sen stack vi hem till hacke och jag var sugen på kebabtallrik:P Så vi åkte till Melkis, som var stängt, sen till skälbyhallen, stängt där med, och så Balis, självklart stängt det med. åhh hatar söndagar:P Aja på ett sett vare ju bra för då åt ja ju inte massa skräp:P

Frukost: 2 skagentoast
Fika:1 tårtbit,1 glas loka
Middag:1 avakado

(Stressig, därför den suuuperdåliga kosten,men jag vet, man ska inte skylla på det)



Helg..

Lördag
Idag så har inte mycket gjorts,,suttit och kollat på tv och sen gick vi o  träna runt 4,blev ett ryggpass idag.
Har inte alls hänt mkt idag så har inte riktigt något och säga..fyller år imorn:D
Får se vad man får då, killen ska köpa en av jackorna jag kollade på igår:D
Vet dock inte vilken jag vill ha, antingen den röda kappan eller jackan, fast vet inte om jag vill ha dne i blått eller rött,,,hm får se.

Ska träffa pappa och min farbror imorgon så får se om pappa kan köpa den ena jackan:D
 Ska sätta mig o spela lite nu iaf...

Frukost:1 apelsin,1 lussebulle, 1 kopp chockladdryck m vatten. 1 multivitamintablett
Träning: Rygg
Mellanmål: Jordnötter
Lunch: ½  mörk baguett m skagenröra och  ca ½ lammkorv
Middag: Lasagne m tomat/lök



Fredag
Så idag så gick jag upp runt 10 och gick ut med hunden sen åkte jag ner på stan.
Skulle köpa en polotröja till morsan för hon ska ut idag.
Gick iaf runt lite på stan och så på HM hittade jag två helt underbara jackor:D
En kappa i rött med svarta knappar 498 kr och en blå jacka 598 kr.. och självklart inga pengar och köpa dessa med:P
Gick sen och köpte polotröjan o gick till killen och skule lämna hans mobil och nycklar men blev så att jag väntade tills han slutade sen åkte vi hem tillsammans.
 
Sen på kvällen så skjutsade killen o ja ner mamma till Strike o sen åkte vi och skulle träna men det blev inge träning  då vi glömde att dem stänger sju idag.Så vart och åka hem o kolla på TV och käka jordnötter:P

Frukost: Müsli m lättmjölk
Lunch: 3 pannkakor m sötingsmedel o lite jordgubbssylt
Mellanmål: Jordnötter
Middag: 2 kycklingklubbor och strips

I skolan

Nu sitter jag och väntar på att mitt matteprov ska börja......Haft historia i 2 hela timmar. sååå himla drygt, det måste vara ett av dem tråkigaste ämnena som finns. Fick iaf ett hemprov vi ska göra om dem tre revolutionerna....

Fan är skitnervös för matteprovet,, hoppas verkligen jag klarar det, när jag pluggat klart igår förstöd jag ju det mesta men det e en helt annan sak när man verkligen ska göra det...får hoppas på det bästa, det e trots allt en halvtimme kvar, har provet 12 så jag hinner kanske plugga lite.
Är dock jättehungrig,glömde att jag måste ta med lunch så nu sitter med en proteinbar, vilken stor lunch eller hur:P Får äta när jag kommer hem.
Måste tänka på det varje torsdag så jag inte glömmer bort det igen:P

Frukost:Müsli + lättmjölk
Mellanmål:Proteinbar
Lunch:1 burk tonfisk i olja,½ dl bulgur

Prov imorgon......

Idag så skippade jag projektarbetet, var så himla seg när jag vaknade.
Så bestämde mig för att åka till stan o träffa Sanna bara, så vi går runt lite på stan och kollar kläder osv.
Riktigt kul att kolla kläder med henne för hon vet typ vad man passar i:D
Så efter många jeansprovningar hittade jag ett par skitsnygga svarta med hög midja, såg jättebra ut på mig och eftersom jag hade kvar pengar på mitt H&M presentkort så behövde jag bara betala halva priset själv.
Så köpte Sanna en jättefin tshirt til mig som jag ska få när jag fyller år:)
Så det var riktigt snällt av henne,kollade också på ett par jättefina bruna stövlar på Skopunkten för bara 199 kr!!
Ska åka ner och kolla på dem med killen och sen be pappa köpa dem som present till mig:D

Åkte iaf hem till mig sen och åt mat och pratade, precis som vi gjorde förr när vi var yngre. Var himla kul faktiskt, saknat att sitta och prata med henne och skratta till gamla minnen och allt! Vi bestämde att vi faktiskt ska börja ses oftare, hålla kontakten lite bättre, så hon kommer till mig på Söndag när jag fyller år!
Hon var snäll och skjutsade hem mig till killen sen.

Så nu sitter jag och pluggar matte tills provet imorgon, åhh så himla jobbigt, hoppas jag klarar det bara.
Får hjälp av Kg, han e himlans duktigt på  matte alltså, så det e skönt o få lite hjälp iaf.
Så nu har jag iaf 34 tal kvar sen så är jag klar + blandade övningar och så då.
Så ska fortsätta plugga nu.

Inge frukost idag tyvärr
Lunch/middag: Kyckling med ris + yoghurt, 2 glas vatten

Och ingen träning heller..idag har varit en skitdag om man tänker på kosten.
Sitter här nu  och e jättehungrig, ska nog ta en proteinbar.
 Säger hej då för mig så ska jag fortsätta plugga med sannolikhet.
Godnatt

Dålig morgon

Idag hade man en sån där riktigt dålig moron,vaknade med vääärldens kramp i magen.Kunde inte ligga varken på rygg,sida,mage.Varken sitta eller stå. Visste inte vad ja skulle ta mig till,gjorde så sjuuukt ont,så det slutar m att jag ringer akuten o får åka upp m ambulans.. hahah dem där jävlarna frågar om jag har möjlighet att ta taxi dit, TAXI!??!?! vafan jag var på andra sidan stan, en taxi kostar mer än 200 kr till sjukhuset härifrån. Och dem tror jag ska sitta o betala det?? Aldrig.
Fick iaf vänta i korridoren kl halv tio på  morgonen skiitlänge tills det kommer en läkare o sjuksköterskestudent, hon självklart ska hon ta tempen på mig..så hon stoppar in skiten i örat o gissa om det gjorde ont:S
Sen efter en lång väntetid igen kommer hon tillbaka och ska ta blodprov, I ARMEN.Har aldrig gjort det och jag hatar blodprov i allmänhet för den delen, och så ska en student göra det....men det gick tack och lov bra.
 Iaf fick ligga o vänta där till kl 13 sen så säger dem att de inte hittade något o så fick ja gå.

Ringde pappa som hämtade mig sen åkte vi runt lite på erikslund o kollade mattor till båten osv.
Sen så ville han bjuda på lunch så vi åker till Sippan o ska käka kebab(jag vet,dumt av mig) men när vi väl parkerar kommer vi på att dem inte tar kort så vi åker ut mot Coop Extra,pappa passar på o gå in o handla där o så slutar det med att vi köper grillad kyckling och potatissallad och frallor. Vi åker till båten och pappa fixar iordning maten o så dukar vi fram o äter. det var huuuur länge sen som vi satt i båten och åt.Och jag kan säga att jag VERKLIGEN har saknat det:D
 Måste göra det oftare:)

Han skjutsade iaf hem mig o sen drog ja till killen så nu sitter jag här o tare lungt,spelar lite och så.
Imorgon blir det skola 2 timmar sen fika med Sanna o sen middag hemma hos mig:D

Frukost:Blev inge frukost pga skitmorgonen
Lunch/middag; 1 grillat kycklinglår, 2 matskedar potatissallad, ½ fralla
Mellanmål eller vad man ska kalla det: 1  liter vatten
Snacks: Godis...........hm..dumt men var sååå sugen.

Fan måste plugga,, har prov på torsdag men har inte gjort ett skiiiit...åhh...kommer nog som vanligt gå åt helvete:(
Jag måste skärpa mig!

Uppdatering för helgen

Måndag

Har nyss kommit hem, gick jag upp kl 8 m killen o käkade frukost sen fick jag skjuts hem, så nu sitter jag o kikar lite på hårförlängning, rätt sugen på o skaffa. Men det e ju såååå dyrt:( Och just nu har man inte så hiimla mkt pengar.
Ska gå o lägga mig en stund innan ja ska duscha o sen sticka till Sanna,hon har prao på Klippkällan så ska klippa mig:D

Vart o klippt mig nu,vart en enkel snelugg och lite uppklippt, funderade på lugg eller snelugg med uppklippt som ger  volym men i sista sekund bestämde jag mig för att ja ska spara ut håret så långt som möjligt.
Vart snyggt iaf, och så på onsdag blir det och träffa Sanna för en fika på stan efter skolan och sen hem till mig och käka lite,morsan bjöd in henne på middag:)

Pappa ringde också tidigare idag,min farbror från tyskland kommer nästa helg då jag fyller år,så ska träffa honom då. Inte träffat honom på maaaassssa år.
hmm....om en vecka fyller man 19 och jag ska som vanlig inte göra ett skit då...usch hatar födelsedagar:( iaf mina, blir ändå bara skit:(
Men ser fram emot tårtan iaf , haha då skiter jag i vad jag äter. Tårta får man inte så ofta:D

Frukost:Müsli med lättmjölk
Mellanmål: 4 Cashwenötter
Lunch: 200 g kvarg med 2 ananas ringar  o lite lättmjölk ihopblandat.1 macka
Middag: 1 färsk broccoli



Söndag

Blev en lugn dag idag, gjorde inget alls förutom o sitta vid datorn...och tvn då.
Så drog vi iväg en sväng o tränade armar, hade dock skiiitont i huvet så vart  inte så himla bra pass.
Efter träningen så åkte killen o ja till Ica o hittade en HEL färsk kyckling för 15 kr, hur bra e inte det då jag inte hade någon middag hos killen o äta, hittade också två färska broccoli för 10 kr.
Så åkte hem o rensade halva kycklingen,(jag haatar att ta i rå kyckling btw) o marinera med olivolja,soja svartpeppar o vitlökspulver, o sen stoppa in den i ungnen .
Blev hur gott som helst när d var klart.

Då det inte fanns mjök på morgonen så blev det
Frukost:1 Vasa sport m en halv potatis(?) och en med ett ägg på.
Lunch: 4 strömmingfileer,½ dl bulgur
Innan träning: ½ proteinbar
Under träning: ½ Liter vatten
Efter träning:½ proteinbar
Middag:1 kycklinglår,1 kyckling vinge,½  kycklingfile.




Lördag


Jag har suttit och funderat lite och jag måste fan komma igång med träningen o konditionspass o allt nu, har knappt gått ner något. Det e ju så himla jobbigt,hade verkligen hoppats på att detta skulle ge mig något men icke...
Måste nog börja käka mycket mindre,,inte svälta mig själv men liksom tänka lite mer på vad jag äter,minska portionerna och så.Typ mindre kolhydrater och diverse.

Och det jag mest måste ändra på är min motivation, har knappt någon motivation att gå till gymmet. Fattar inte, alltså ibland kan man liksom känna att, åh vad skönt o komma iväg till gymmet. Men fan det e inte ofta, Nej jag vet att det inte är så himla enkelt att gå ner i vikt, man måste kämpa och ha vljan. Och den måste jag hitta.
Tror det skulle vara enklare om man hade någon annan som också försökte gå ner i vikt och träna och så.då skulle man kunna peppa varandra och ge varandra tips mm. Måste inte vara någon som man känner utan det räcker liksom med om man bara kan maila eller så liksom.

Gick hem till mig efter träningen m killen för mamma hade bjudit över honom på mat, det var trevligt o ha honom där:D
Träningen gick sådär, var så stressad för att vi skulle vara hos mamma 17-17.30 å vi gick iväg o tränade typ kvart över 5. Så det vart rätt stressigt, får försöka tänka lite på tiderna nästa gång,imorn blir det o träna armar och så har vi bestämt att vi ska ta en promenad med hunden. Ska försöka ta en promenad varje dag,måste börja bränna lite här om något resultat ska börja synas:P

Frukost: Müsli med lättmjölk, 1 ägg o macka(?)
Mellanmål(innan träning): Proteinbar
(Träning):Axlar
Lunch: Spaghetti o köttfärsblandning m yoghurt, 2 glas Loka Citron,tomat o gurka
"Helgsnack": Mc Flurry smarties
Kvällsmål:Äppelskivor i mjölk m lite müsli



Fredag
 Idag var det inte så mycket gjort, satt mest och spelade hela dagen:P senare på kvällen satte jag mig o pluggade lite historia men det gick inte alls så himla bra..suck..som vanligt då..
Jag vet, jag hade en tråkig fredag:P
Vart inge träning heller idag,, fan.....


Frukost:Sockerfri müsli med lättmjölk
Lunch: Kyckling 2 bitar + 1 potatis 1 glas Loka Citron
Middag: Kycklingklubba 2 st m potatissallad,4 räkor o tomat/lök

Fan jag måste ta mig om kragen och fixa det här. Det e ju fan snart jul och allt, ska jag då gå upp ännu mer så jag måste träna dubbelt så mycket... aldrig.Jag måste skärpa mig och verkligen tänka över det här.....
Vet redan nu att det kommet bli himla jobbigt.
Ska minska portionerna,minska kolhydraterna mest, öka cardion och ta i som faaaaan på gymmet. JAG SKA KLARA DET HÄR!!! JAG KAN!!!!

Tillbaka

Vart lite frånvarande här i några dagar...Inte suttit så mkt vid datorn så....och så har ja inte riktigt orkat skriva här.
Kosten har varit den samma  som alla andra dagar i stort sätt. Så inget spec o skriva där.

Idag gick man ju upp kl halv sju för att åka till Ica Maxi,, varför?? jo för att(med risk för att låta nördig) köpa den nya expantionen av World Of Warcraft:P haha ja jag är en liten datanörd:P
Aja kom hem o så gick jag o la mig igen. Hade historia imorse kl 9 men palla o gå när man inte har en bok eller nått.
Så gick upp kl 11 för att hinna till matten kl 12, också där utan bok.....Läraren e helt dum i huvet, man fattar inte ett skit av vad han säger,, och vi hade två timmars lektion, av dem två timmarna stog han 1 timme o 40 min och skrev ner alla exempel o boken på tavlan,,,han var så förvirrad så jag tror inte ens han själv fattade vad han höll på med.
Iaf, när han gått igenom allt så säger han: Nu så vet ni vad kapitlet handlar om. VA?!?! seriöst, satt ja i 1 timme o 40 min o lyssnade på en idot för o sen bara gå? på en lektion brukar man faktiskt plugga,så nej, vart inget med det.Fick sluta då:S
Plus att ja har prov på torsdag på kapitel 1 o 2, ja har inte ens börjar räkna på kapitel 1:O
 Fick iaf tillslut läraren att säga att ja bara behövde göra provet på kapitel 1..ååh vad lättad jag e.

Pappa hade ringt under lektionen så ringde upp honom o han var på jobbet så gick till honom en sväng,sen så gick vi in till stan och käkade på Jensens,välbehövligt då jag inte käkade någon frukost, bortsett från Proteinbaren på bussen:P
Sen gick vi iaf runt på stan lite tills han får för sig att bjuda mig,killen,syrran o hennes kille på bio, nya Bondfilmen.
Så det blir o ringa killen o syrran för o kolla om dem ska med,killen kunde inte men Marina och Adde kunde.
Klockan är bara 4  och filmen börjar 18.30 så går runt lite på stan tills vi ska möta syrran. Pappa får för sig att vi ska fika så vi går till Waynes Coffe och jag tar en Caffe Latte med Karamell smak,, hiiimla dyrt dock, en liten som jag tog kostade 34(!) kronor!!! Men skit samma, det var ju farsan som betala:P Så vad gnäller jag för,haha. Satt iaf där typ lite mer än en timme och sen gick pappa och köpte ett matteblock till mig. Han har av någon konstig anledning blivit himla generös. Han ska tom betala mina skolböcker:O Men som sagt, jag ska inte gnälla.:P

Träffar syrran kl 18 och följer med till ica för hennes kille skulle ha chips, sen så delar syrran och jag på en stor popcorn, guuud vad jag älskar biopopcorn:D dock så tog dessa död på det för dem smakade typ plåt/plast,, vettefan varför men..
Filmen i sig var väl okej,,dock inte värd att kolla på riktigt. var iaf mysigt att hitta på något med pappa, inte så ofta man ser honom, låg lutad mot honom hela filmen,var som när man var liten igen*minnen*.

Pappa åkte iaf till båten efter filmen och Marina, adde och jag gick till Mc Donalds för Adde skulle ha mat, träffade en familjekompis där och stog och prata om skola och så,och så frågade han vilken mattekurs jag läser, sa iaf B och jag blev hur glad som helst för han sa att han har en Matte B bok hemma:D:D:D Hoppas dock det är en bok jag kan använda, hann inte prata så mkt för var tvungen att springa genom halva stan för att hinna med bussen, jag kan ju säga såhär... Jag var helt död andades som om jag sprungit skiten ur mig i 1 timme, haha måste bättra på kondisen.

Sitter iaf och väntar på att kön in till spelet ska försvinna så jag får ta och spela lite:D

Frukost: Proteinbar
Lunch: Kycklingsallad +1 glas vatten
Fika: Caffe Latte karamell
På bion: Popcorn
Middag: 3 korv med bröd(fullkorns korvbröd) och 1 korv utan bröd  + 1 glas Pepsi Max















66.8

Helg

Fredagen

Vaknade sent så hann inte åka ner på stan....självklart,så gick upp och åt frukost medans killen åt lunch, han hade vart uppe tidigare o ätit. Drog iväg till gymet o träna lite axlar o baksida ben,gick en liten snabbis också.
Sen så skjutsade han hem mig för vi skulle ner på BMB After work, självklart så hade ja ju inget o ha på mig så fick sätta på mig nått skit i garderoben. Inte riktigt nöjd med det ja hade men vafan,,sånt e livet.
Åkte iaf ner en sväng o käkade taco och kollade på Duojag,mycket folk där. Sen drog vi väl hem runt 8 typ o tog det lugnt,kollade på en bra film o käkade lite chockladpudding:P
Såg en liten bit av Gothika också, lite läskig faktiskt men inte så kul när man redan har sett den en gång.

Frukost: 1 dl Havregryn m lättmjölk o äppelmos, 1 Vasa Sport knäckbröd m 1 ägg
Innan träning: 1 tablett Alert FX + 1 tablett Burn Fx
Lunch: 1 kycklinglår
Middag: 1 tallrik m tacoköttfärs,sallad,oliver,coleslaw,gräddfil, tacosås och tacochips. 1 glas vatten
Mellanmål: 1 selleri + 1 tomat
Kvälls"snack": 1 skål chockladpudding

Inte så himla bra där på kvällen med chockladpuddinen men, hade iaf en riktigt mysig kväll m killen:D

Just ja,nu har vi bara två katter kvar, Escape "flyttade hemifrån" igår, till syrrans kompis, så nu e d bara Dallas och Snickers kvar. Hoppas vi hittar någon som vill ha dem

Lördag
Inte alls gjort något speciellt idag, gick upp och gick ut med hunden medans killen tippade o sen käkade ja frukost och kollade på tv, såg en snutt av Pearl harbour. Hiiimla bra film tycker ja.
Åkte till gymmet o körde armar o gick lite på löpbandet,usch hatar min kondition.
Dem där Burn FX e verkligen bra, brukar aldrig blir svettig av o träna men så fort ja började m dem började ja faktiskt bli varm när jag tränar,så man kan ju  verkligen säga att förbränningen ökar. Kan ju inte vara något annat som gör att ja blir varm,började ju trots allt samma dag jag tog Burn FX så. Verkligen o rekommendera.
Aja dett har inte precis vart världens bästa helg men man kan inte alltid ha det bra:P

Så nu sitter man här i sängen o kikar runt lite, inte så himla bekvämt dock:P
Farsdag e det imorn också, tror dock inte det blir o köpa nått till farsan, han får nöja sig med ett Grattis sms:P
Han trodde ju trots allt att jag fyllde år den 26 November.......ja fyller år den 23 november:P
Haha fattar inte hur han kan glömma nått sånt.
Tror nog det blir en lugn söndag imorn.

Här e iaf ur min dag sett ut(hann inte med lunchen eftersom jag åt frukost så sent)

Frukost: 1 dl havregryn m lättmjölk o sötningsmedel och 1 Vasa sport knäckebröd med 1 ägg.
Innan träning: 1 Alert FX och 1 Burn FX
Under träning: ½ liter vatten.
Middag: 2 bitar kyckling med 2 skopor pressad potatis och brunsås.Gurka och tomat. 1 glas Fun Light
Kvälls"snack": 1 proteinbar

VUC

Var nere på VUC en sväng m syrran för o kolla lite om heltidsstudier och så.
Kul att Infokomp säger en sak och VUC en annan, aja ska fixa det imorn iaf.

Var på stan en sväng efter det,syrran ville gå till Newyorker så var där o kollade lite kläder, åhh guuud vad snygga underkläder dem har där alltså:P
haha aja nog om det gick sen till Gina Tricot där jag hittade fiiiinaste klänningen,först var det ju meningen att jag skulle kolla på den där svart/rosa klänningen jag prövade förut,men ångrade mig när jag prövade en lopardemönstrad klänning, såå otroligt snygg.
Funderar på om ja ska köpa den imorn,kanske ska ut på BMB Afterwork så,måste ändå ha något o sätta på mig.
Ska åka ner imorn och kolla runt lite på stan när man ändå e ledig.


Okej maten för idag då
Frukost:1 dl havregrynsgröt m lättmjölk o äppelmos
Mellanmål:Några valnötter
Lunch: 1 bruk tonfisk (i vatten) m lite oliv/rapsolja ca ½ dl osttortellini,2 glas vatten
Mellanmål: 1 selleristjälk
Middag: 1 burk tonfisk (i olja),1 dl bulgur,1 tomat och 1 selleristjälk.
Kvällsnack: ½ Proteinbar

.........

Okej igår glömde jag skriva här...haha ovanligt eller hur?
Aja hade iaf min första lektion på Infokomp igår,projektarbete. Självklart så hade jag ju missat informationstillfället förra torsdagen så fick aldrig det nya schemat. Ringde iaf i måndags o frågade när mina lektioner var,och när jag lägger på glömmer jag bort vilken tid jag har projektarbete...suck.....
Det fanns två tider,9-11 eller 12-14. Jag kunde ju chansa men det ville jag inte och var rätt säker på att det var kl 9, så igår morse gick jag upp,sminkade mig, fixade håret o klädde  på mig. Tänkte att det kanske var bäst o ringa o kolla om dem öppnat än så jag ringde ochfick svar. Frågade när projektarbetet började och SJÄLVKLART börjar den 12........så jag hade alltså gått upp kl 7 på morgonen o fixat mig alldeles i onödan..så kröp ner hos älsklingen igen o sov till 10.30. Hur skönt som helst;P
Åkte iaf ner till skolan m killen o när ja väl kommer dit så e det bara 3 personer som har projektarbete.
Lite oväntat.
Eftersom jag redan läst denna kurs så var inget nytt för mig så det här lär gå bra.beövde inte gå hela lektionen så slutade 13.

Iaf,allt gick bra med maten igår,åt precissom ja skulle, dock drack ja inte alls mkt vatten:S Typiskt  mig...
Det var en vilodag igår från träningen så det vart inge sånt heller.

Frukost: 1 dl havregrynsgröt m äppelmos & lättmjölk.
Lunch:1 kycklinglår & 1 dl bulgur + 1 tomat
Mellanmål: ½ Proteinbar
Middag: 1 dl tonfisk(i vatten) + lite rapsolja & 1 dl bulgur + 1 äpple



Torsdag

Inte hunnit göra så mkt idag,gick upp kl 7 för o fixa mig för skolan o väckte killen så vi kunde äta frukost tillsammans,när vi väl gjort det så pallade ja inte o gå på Historia o matte, onödigt då vi ändå inte hade gjort något eftersom vi inte har några böcker än.Så gick o la oss till kvart i elva då killen skulle åka till skolan.
Gick hem från killen idag,med en tung väska o en tung påse,jäkla varmt kan jag säga.Men lite motion fick man iaf:P
 Kom hem o försökte ringa VUC men det var telefonkö så fick sitta i kö ett hiiimla bra tag. Och självklart när jag suttit och hört den där jävla rösten tacka för att ja står i kö o väntar så kommer helt plötsligt en annan röst som säger att nummret inte e tillgängligt för tillfället:O Snacka om att man blir förbannad när man suttit o väntat och sen skiter de i det och stänger telefonlinjen, FAST dem skulle stänga 12.30, jag ringde 12.
Aja ska åka ner dit kl 14 när de öppnat drop-in, ska kolla vilka extra kurser jag kan lägga till så jag får heltidsstudier. Måste ju fan få studiebidrag,hur ska ja annars kunna betala böcker när det inte ens finns ett hyfsat jobb man kan söka....
Aja, ska kolla på tv nu.







67,8

Lugn dag

Idag gick jag upp tidigt m killen o fick skjuts hem när han åkte till skolan,käkade lite frukost o gick sen o la mig.
Himla svårt o somna var knappt trött,tog ca 1 timme att somna o när jag väl gjort det vaknar jag av att morsan ringer några minuter senare...åhhh.
Aja som tur var somnade jag om igen,sen så gick ja upp o ringde Infokomp för o kolla när min första lektion börjar imorgon,självklart e d ingen som svarar så får åka till skolan kl 9 på morgonen för o se om jag har lektion kl nio eller kl tolv.

Frukost: 1 dl Havregrynsgröt m lättmjölk
Mellanmål:½ Gurka
Lunch: 2 små mörka baguetter m 1 tomat o ½ gurka på.2 glas vatten
Innan träning 1 tablett ALERT FX & 1 tablett äppelcidervinäger
Träning (Rygg + lite kondition)
Mellanmål:½ Proteinbar
Middag :1 bruk tonfisk i vatten + lite rapsolja & 1 dl bulgur.

Idag var en bra dag faktiskt när det gäller träning o käk så är helt nöjd med dagen!

Måndag igen...

Vart inge skrivade i helgen då d inte fanns så mkt speciellt o skriva,I lördags den 1 november blev det iaf 3½ år med älsklingen.
Dock gjorde vi inget speciellt,dieten gick ju åt helvete förra veckan så bestämde mig för o ta tag rejält idag och verkligen börja om och fixa det här.
Jag SKA gå ner,har läst lite tips också om vad som är bra och äta och så.
Får väl ta o skriva ner lite imorn om jag har tid.


Så idag gick jag upp tidigt m älsklingen kl typ 8 och åt frukost sen när han gick till skolan så var jag tvungen o ringa leif på Jobbcentrum för att säga att jag slutar där nu.såååå skönt,han önskade iaf lycka till o blabla.
Sen ringde jag skolan o kollade upp lite schema o hur jag ska göra för att få heltidsstudier. var tvungen o läsa 400 poäng så det fattas 150 poäng för mig så måste välja till fler kurser,blir o fixa det senast på torsdag.

Hann precis ta o lägga mig en sväng när baby kommer hem,han hade tydligen studiedag idag så han kröp ner i sängen o så låg vi o kolla på tv o mös innan vi somna.

Vaknade rätt sent o så satt jag mig vid datorn o spela,sen vart det lite tvtittande tills jag skulle käka lunch o sen vart det iväg och träna.
Vart ett himla bra träningspass idag,och så gick/joggade jag på löpbandet ett litet tag för att få igång min kondition lite.

Efter träningen åkte vi iväg till Maxi o köpte strömmingfileer så det vart min middag idag.

Frukost: 1 dl havregrynsgröt m äppelmos & lättmjölk
Lunch: 1 burk tonfisk i olja(hällde ut lite olja) o 1 dl Bulgur
Middag: 6 strömmingfileer m 2 potatisar, ½ liter vatten


Morsan ringde precis och berättade en vääääääldigt oväntad nyhet. Jag har fått en kusin till, 3½ år, en liten flicka som min kära morbror adopterat när han var i Ghana:O Gissa om man blir chockad, den person i släkten som man inte alls trodde skulle skaffa barn har nu ADOPTERAT en flicka....det kom verkligen helt oväntat.
Men är sååå glad för han o hans fru skull:D

Han hade också berättat för mamma att det ska byggas en yrkesskola i Ghana och undrade om jag o min syster ville åke ner dit och hjälpa till som volontärer där.Får inge betalt men får resa o boende gratis i 1 månad. Kan vara en upplevelse....men gud...en månad låter liiite väl mkt. Får se hur man gör.


RSS 2.0