Valborg

Fint väder idag:) SYnd att man inte kan gå ut o sätta sig,, ska iväg och fixa lite saker och sånt..blä
Men skriver sen.

Vad har ni för valborgsplaner då?

Kärlek i en skoaffär

TISDAG
Hade möte hos arbetsförmedlingen kl 13.15 så gick hem och fixade mig och skulle ta bussen.
Jag kände att ja hade tid på mig så jag kunde lika gärna ta 11 enkronor ist för en tia och en krona...
När jag väl kommer ut på min parkering ser jag bussen komma och får panik eftersom man inte kan köpa biljett vid min hållplats av någon idiotisk anledning så får springa skiten ur mig enda till den andra busshållsplatsen, (jag det e en jävla bit om man ska springa när det är kokhett ute)
Bussen hinner lite före mig och jag är helt död men ja hinner fram till automaten och självklart kommer ja då på att ja bara har enkronor:P Men snäll som busschauförren är så stannar han. Men jag var riktigt förbannad då detta är andra gången på 2 dagar jag är tvungen o springa för att de inte vill sätta en automat hos mig.

Aja var iaf på mötet som var supertråkigt och blablabla:P Sen efter det gick jag till banken och fixade lite och så kollade jag runt lite på stan innan H kom då vi skulle fika.
Ja hittade världens underbaraste skor,var verkligen kärlek vid första ögonkastet(!) och ville inte lämna affären utan dem. Men självklart hade jag ju inget val då ja inte hade nå pengar. Men ska lägga upp en bild sen.

H kommer iaf ner på stan m bilen och så väl i bilen så vet ingen av oss vart vi ska fika och självklart kan han aldrig bestämma,han tänker nog inte ens på vart det finns fik... aja skitsamma.. Åkte iaf ner till hamnen och hämtade mig lön så lite rikare e man iaf:) Åkte förbi lidl och köpte iskaffe till oss. Mums!

Sen blev det bara att ta det lugnt hemma, ingen träning heller...
Blir träning idag ist.

Övning

Vet att ja varit skitdålig på att uppdatera men har inte ått bra och inte riktigt haft lust att skriva.

Men igår åkte jag iaf ner på stan,skulle först sätta in pengar  på kontot så åkte ner ca i timme tidigare, det roliga var bara att ja hade glömt plånboken i Hs bil och hans mamma hade den till jobbet på Hökåsen,så där var jag, 1½ timme för tidig nere på stan...så strosade runt och sen satte jag mig och fika på Café Gränden, blev en Frappe Special(Kall kaffedrink med chokladsås och Irishcreamsmak. Såå himla gott:)

Sen så kl 18.30 tog jag mig ner till Arosgården där jag skulle träffa Förstahjälpen gruppen och att få utbildning i hur radion funkar och hur man ska prata. Så det var riktigt kul faktiskt:) Fick delas in i gruppen och sprida ut och och ropa olika saker till varandra:)
Åkte iaf hem sen och käka sen blev det träning,kom hem kl 01.00 efter träningen då H var tvungen att träna så jävla sent:P

Annars var det inte så mkt som hände igår:)

Lördagsbastu

Åhh äntligen hemma igen, har så himla ont i fötterna.
Vi åkte ju ner på stan och kollade på lite kläder och så...hittade inget speciellt.iaf inget man hade råd med haha:P
Kollade på en skjorta till H men han e ju så kräsen den killen:P Så vi kom hem tomhänta..Men mätta och belåtna,blev en liten lunch på Grekiska Kolgrillsbaren, sovlaki med ris.

Aja skulle till After Worken kl 5 men nu ringde H och sa att det blir halv 6..aja mer tid till o fixa mig iaf:P
Hörde att en kompis också ska dit så jag hoppas vi ses där nere:)

Mamma åkte precis iväg med packade väskor, så nu har jag hela huset för mig själv tills på måndag!!
Party någon??
Nä men det blir iaf och sätta igång bastun imorgonkväll och ta det lite lugnt med H, någon mer som vill komma???;)

Aja ska ta och fixa mig lite,,mitt hår lär ta ett tag om det ska bli som jag vill..om det ens blir i närheten som jag vill:P
Får se.

Hoppas ni får en trevligt fredagkväll!
Akta er för baksmällan imorn:P


After Worken var trevlig,mycket folk och många man kände:) Gick sen vid 10 taget och åkte till Hs syster, dock stannade inte H kvar..Men men det var trevligt där också,drack vin och prata lite.
Ska ta och sova nu! Får se hur man mår imorn:P

Avfärgning

Följde med H´s mamma till frisören imorse. Bläddrade runt i lite tidningar och hittade den hårfärg jag vill ha, den är helt perfekt!!
Men frisören sa att ja måste avfärga det först och sen färga, så det skulle gå på ca 800 om jag bara behövde en omgång avfärgning,annars mera...
Får se om jag hittar ett billigare ställe så ska jag fixa det:)
Blev sugen på att klippa kort,till axlarna,men vet inte om jag vågar göra det än:P
Ska ner på stan en sväng snart,blev inge firande av gudsysters son då hans pappa har lunginflamnation. Synd, men blir iaf BMB ikväll, after work.

Ska iväg ner på stan nu,hörs

En heldag på stan

Ska iväg och träna nu men berättar om dagen sen


00.30
Hemma från träningen,,,ja jag vet att klockan är halv ett:P
Men H går jämt och tränar så jävla sent,,usch..
Aja idag så var jag och träffade pappa nere på stan med min syrra o hennes kille.
Satte oss och käkade lunch på Sambal Oelek,vilket vi gör nästan varje gång vi ses:) Blev tre små rätter bara..eller ja,, bara och bara:P
Sen så åkte syrran och killen hem så då satt pappa och jag kvar och pratade om lite saker och hade det jättemysigt:)
Blivit så mycket enklare att prata med honom på sista tiden:)

Träffade sedan mamma nere på stan och kikade på kläder, hittade en jättefin tröja som jag köpte och så en underbart snygg och skön Balconette BH från Ella M, WOW det är en grym skillnad på kvaliteten på Ella M och Lindex egna BH:n. Ska lägga upp en bild senare och visa. Hade jag haft pengar hade jag bara köpt Ella M underkläder:)
Köpte samma som mamma har fast i svart då jag älskar modellen på den, och den "lyfter" ju brösten så snyggt:)
Så den kan jag lätt rekommendera.

Efter shoppningen så gick vi till Röda korset,mamma skulle bara vänta med mig men det visade sig bli något helt annat:)
Informationsmötet var för första hjälpen utbildning och då får man en utbildning inom det och sedan så kunde man anmäla sig som frivillig för att sedan efter utbildningen gå som praktikant med andra första hjälpare.
Och självjklart anmälde jag mig,vilken upplevelse,vilken merit liksom. Ser verkligen fram emot utbildningen och praktiken nu.. Och gissa vad? Mamma ska börja med mig:D Himla kul för då får vi mer tid med varandra:) Så det var ju bara bra att jag släpade med henne dit:)

27 april är första utbildningsdagen,alltså nu på måndag:) Wiee!

Så nu har jag sååå ont i mina fötter,första gången på hela dagen ja kan ta det lugnt:P

Failed redhead

Nu är det en hemmakväll för mig, så mamma lagade lite mat,kycklingfile och ris och så satt vi och kollade på tv.Mysigt:)

Just ja, håret......det blev ju färgat och H var duktig på att färga denna gång men jag är inge nöjd över färgen då det bara lagt sig på överdelen av håret och alltså inte på topparna. Så det är grymt tråkigt,har iaf en ljus kopparnyans i håret.
Men ja ska fanemej bli rödhårig. Ska försöka köpa en ljusblond färg bara för att göra håret liiite ljusare, dock inte bleka det, och sen så blir det nog enklare att få fram den röda färgen. Men i värsta väääärsta fall kommer ja nog få avfärga det....Hoppas verkligen inte det:(

Just fan. Min mamma ÄGER haha:D Igår så var vi ute och handlade och vi ser en otroligt galet underbarm,perfekt  kolsvart Hummer med tonade rutor och WOW den var bara helt otrolig. Vi körde iaf iväg från den men sen vid en korsning och rödljus kom han upp bakom oss,sjukt nära våran bil. Så mamma blir smått irriterad och gasar på när det blir grön och vi hör hur Hummern gasar på som in i helvete så morsan gasar också på,och självklart ligger han i fel fil bredvid oss så han måste sakta ner och åka in bakom oss och fyfan alltså hahaha:D Morsan blinkar åt honom och han blinkar med alla sina ljus tillbaka,sen så ser man två riktigt sliskiga(sådana med hela burken vax i håret) glo på oss skitgriniga:)
Min mamma ÄGER som sagt!!!!

Ska träffa pappa på stan någongång imorn sen hämta biljetterna jag fick till premiären av  State of Play, liten smygpremiär jag och H ska gå på på måndag. Sen på kvällen ska jag till  Röda korset. Blev inget i Tisdags då ja som sagt inte mådde nå vidare bra.

Aja ska sova snart.
God natt!


Redhead

ÄNTLIGEN får jag väl säga, efter flera veckors lovande från H´s sida så har han färgat mitt hår....Väntat så sjukt länge på det så det e fan en lättnad att jag nu sitter med färgen i håret!!
Koppar mahogny är det,får se hur det blir. Mamma hade den här färgen liggandes hemma så kunde lika gärna ta den för den har ju en röd nyans. Så tills vidare får jag gå med det här men sen blir det att satsa på en mycket klarare röd. Im going to be a red head!
Lite komiskt faktiskt då jag gjorde ett test som visade att jag var en "redhead":)

Aja ska sätta mig och spela lite tills det är dags att skölja ur färgen.

Dåligt väder

Idag har det varit så dåligt väder så finns inte mycket o göra..
Började läsa Star idag, så nu har jag läst 140 sidor, riktigt bra bok tycker ja faktiskt:) GIllar sättet den är skriven på:)
Pappa ringde mig idag igen för att höra hur det var och så,han var på stan så skulle se om jag också var där.
Men sa att vi kan ses någon gång denna vecka så han vill träffas för lunch:) Ska passa på och kika på kläder då också.

Faderskänsla

Idag har varit en riktig jävla pissdag om jag får uttrycka mig så....och mitt självförtroende har sjunkit rejäält verkligen....
Kul att få ett sånt samtal liksom....Aja  jag orkar inte berätta nu vad det är för jag mår fortfarande inte så bra över det men det kommer.

Fanns dock 1 positiv sak idag, och det var något min pappa sa..Några av er vet att min pappa inte alltid varit en pappa för mig så att säga. Sen mamma och han skilde sig för ca 2 år sen så har vi inte haft mycket kontakt,träffats någon/några gånger i månaden , pratade i tel någon gång då och då och man har inte riktigt känt den där faderskänslan...
Men idag så sa han något som verkligen värmde och gjorde mig så jävla glad.
Jag ringde och var ledsen och så tröstade han mig och så var det inget mer med det, men så ringde han igen lite senare och så sa han att om ja har några bekymmer och mår dåligt eller nått så kan jag prata med honom,få tips,snacka skit,,ja vad som helst.
Ni kanske inte tycker det är en "big deal" men för mig är det de,för det var en av de få gånger ja fick en riktig faderskänsla från honom. Och gud vad det värmde! Älskar verkligen min pappa och han har verkligen ändrats sista tiden. Så det gjorde iaf min dag lite bättre:)

Promenad m vovven

God morgon!
Har precis ätit frukost,blev 1 dl havregryn m 2 dl mjölk och 1 ägg. Mätt som bara den alltså...
Vaknade rätt så sent som ni kanske ser, och det var min tur att ta hunden så tog en liten promenad med honom,Skönt väder var det iaf. Inte för varmt och inte riktigt för kallt.Solen sken iaf så varför ska man klaga?

Jobbet hörde inte av sig igår så blir inget idag, får hoppas iaf det blir något i veckan, behöver pengarna grymt mycket. Just nu är det mycket på helgerna bara, men fram mot sommarn då det blir varmare så blir det mer folk på vardagar vilket betyder mer jobb för mig! Wie:)

Nu ska jag iaf sätta mig och kika runt lite.

Kolla in denna sida för er som är lite mer vågade:P

Röda korset

Nu har ja precis kommit in från trädgården,har hjälpt mamma och kratta och fixa nu inför våren så det blir lite fint iaf:)
Har försökt ta bort 1 ormbuske men den sitter ju som smäk med alla jävla rötter!!
Har iaf försökt döda den med lite klorin och salt så får se vad som händer om ca 1 vecka...

Jobbade idag kl 11, gick hem runt halv elva för att få skjuts av mamma och passade på att byta till andra kläder då det var kokhett ute,så det blev tunika och tights ist för jeansen.

Mamma och hennes vänner kom ut en sväng och fikade och i samma veva kom min pappa och min "mormor" och "morfar". Trevligt att alla var där men dock satt ena gruppen ute o andra inne...haha mamma och pappa alltså....löjliga människor..
Aja fick sluta redan kl 13.30 idag då det inte var mycket folk så satt och pratade m mormor,morfar och pappa i ca 1½ timme.
Var kul att få prata med mormor lite,prata om utbildning,jobb,framtid,träning..ja allt!
Sen fick jag skjuts hem av dem.

Kom också på att imorn så ska jag på Informationsmöte hos Röda Korset. Ska kolla upp vad det är,vill gärna bli volontär för dem så ska se hur det blir imorgon!


Laga mat

Sitter och väntar på att H ska komma hem igen,han åkte iväg en sväng för att skjutsa sin pappa medans jag förberedde maten.

Idag så jobbade jag 11.30-17, inte så himla mycket folk så det var rätt skönt.
Sofia jobbade även där,ägarens dotter.I 1an på gymnasiet gick jag i samma klass som henne men visste inte då att hon var hans dotter. Sen 1 år senare i 2an se berättar min syster att hon är syster med Peter som är hans son och då fattar ja helt plötligt:P
Men det var kul att hon var där, kunde stå och snacka och så...
Satt och fikade en stund på morgonen sedan blev det lunch, kycklingsallad m baguette och dressing. Så grymt gott jag var galet hungrig!
Var lite mer folk efter min lunch så fick springa runt o plocka och ha mig:P
Sen blev det tomt så jag och de andra satte oss och fikade, blev chockladpudding som Sofia gjort tidigare, med mjukglass till! Mumsigt!

Pappa kom in en sväng innan vi stängde för att träffa mig,så vi har börjat träffats en hel del nu sen jag började jobba där:)

Just ja, jag höll på och fixa maten:P haha:) H och jag var och handlade rostbiff,nötlever och ciabatta så vi ska steka det och så ska han göra sin Coleslaw sallad också. Ska nog bli rätt gott:)

Oj nu kom han in så måste sticka..
Hörs

Star

Idag så blev det inget jobb heller, ingen som hört av sig så.
Skönt det iaf så man får ta det lite lugnt haha:P Vaknade iaf runt 12 och så åkte H,hans mamma och ja ut och handlade lite. Köpte Pamela Andersons bok Star. Det var halva priset på bokrean på Ica Maxi så det var väl tur det, 19.50 gick boken på!
Någon som läst den? Verkar iaf vara en bra bok så får se,ska nog läsa lite ur den redan ikväll eller imorn får se.

När vi kom hem från affären så hjälpte jag H´s mamma att tvätta bord och stolar ute och så fixade vi deras framsida,kratta och rensa lite nu till våren.
Måste göra det hemma hos mig också,hjälpa mamma så hon blir lite glad:P

Sen så gick vi in och H och jag började laga mat, potatisgratäng med kycklingfilé och coleslaw sallad med egengjord majonäs. H har blivit gryym på o laga mat så jag behöver väl inte säga att jag är såå mätt och belåten nu, mumsigt var det verkligen.

Smsade jobbet och kolla när ja skulle jobba så imorn börjar jag 11.30.. Dock kommer det blir drygt då bussen inte stannar så himla nära utan ca ½ km ifrån jobbet...åhhhh men men,sånt är livet.
Mamma är i köping så hon kan inte skjutsa mig heller...trist nog.

Aja ska sätta mig och spela lite och fixa lite andra privata saker:P

Ha en trevlig helg!

Godmorgon mms

God morgon får jag väl säga, 2 timmar försent:P
Vaknade klockan halv tio och såg att jag fått ett MMS från pappa kl 07.15 imorse haha:D
Skickade ett tillbaka och sa godmorgon! Syrran ringde också och var ledsen över en sak..hon är i Idre med killens familj och enligt henne är det inte riktigt en höjdare...men men, thats life.

Nu sitter jag och snackar lite med Kajsa på msn,fick höra att en person i riksdagen vill att 14 åringar inte ska få P-piller utskrivna,, herregud säger jag bara. Vi lever i ett översexuellt samhälle där sex är en del av praktiskt taget allas vardag..Detta skulle precis som Kajsa sa resultera i fler mindreåriga aborter..är det bättre  eller?
Nej nu får man skärpa sig lite.

Ska ta och fixa frukost snart..men vi hörs!

Kondition

Nu ska vi sticka iväg på ett konditonspass men skriver lite senare:)
Ska ta och färga håret sen när man kommer hem


Har inte hunnit upptadera efter träningen men gör det en snabbis nu.
Satt på cykeln i 52 minuter för att vara exakt idag. Så sjuukt jobbigt i slutet så ja visste inte vart jag skulle ta vägen.
I början gick det hur bra som helst då jag bunkrade upp med 3 st Body tidningar men när dem var lästa så började jag faktiskt tänka på att jag satt på cykeln hahaha:) jag är en sån där som inte klarar av att tänka på att jag cyklar eller går för då håller jag bara koll på minutrarna så det är grymt jobbigt..
H cyklade iaf bredvid mig och pushade mig,, och trots att jag blir grinig ibland på honom för det så är jag tacksam:)
Har dock problem med knät så ibland gjorde det sååå ont.

Efter dem där 52 minuterna och 490 kalorierna var ja helt körd men han insistera på att jag skulle köra lite knäböj för att träna då,har lite problem med att få det rätt så jag skulle köra utan stång och så och träna balansen...Jag kan säga såhär..vi kom fram till att jag har gaaalet dålig balans i knäböj,,troligtvis pga svaga magmuskler(ja det tar i magen). haha det måste sett roligt ut då jag föll baklänges ett X antal gånger,,hahaha:D
Körde ca 20-30 st för o lära mig så förstå att mina ben var slut,, och inte nog med det fick jag köra lite raka marklyft i smithen så AOUUCH vad ont i benen jag hade, var helt slut,kändes som att jag gick på moln haha:)

Efter gymmet tog vi iaf en promenad till Ica för o köpa mjölk och passade på att köpa Lammstek då de hade 1 paket för 50 kr så H och jag delade på ett och så gick vi hem och lyxade till det med lamm och bulgur till lunch!
GRYMT GOTT!!! Han är en gud på att steka kött...WOW!

Mamma hämtade mig iaf sen och så åkte vi och handlade och jag passade på att köpa hipstertrosor då det är grymt mycket skönare att träna i dem än spets eller vad säger ni?:P Köpte också ett par skor..50 kr!! Hur billigt som helst,kanske inte världens snyggaste men skulle ni se skorna jag går i nu så skulle ni förstå mig:P
Så dessa kommer jag ha som lite smått slit o slängskor tills jag hittar ett par bättre.
Men seriöst vem tackar nej till skor för 50 kr:P


Tänkte också tipsa om en bra sida,,som jag tycker iaf! Vissa av er lär tycka detta e sjukt men jag vill gärna tipsa om den så.
Klicka INTE här

I have a dream

Igår så skulle chefen ringa om jag skulle jobba idag men har inte hört något av honom så blir inge jobba idag,blev dock sugen på det när jag var ute en sväng m H´s hund och solen sken:)
Aja nyss käkat frukost iaf, har börjat m havregryn igen.. jag har vissa perioder där jag inte alls kan äta havregryn och sen efter ett tag börjar jag äta det igen sen fortsätter det på samma sätt.. Konstigt iaf...

Igår pratade jag med H och har bestämt att jag verkligen ska ta tag i det här med träningen och motivationen om jag ska komma med i..ja vi kan kalla det "Det" ett tag iaf, tills jag vet hur det blir,så lite hemligt ska jag hålla det:)

Jag ska vara ärlig,jag har det jäävligt svårt med självdisciplinen,jag har himla svårt att tacka nej till godsaker och jag har en riktigt stor appetit för det...Och detta sänker ju min träning rejält men jag har bestämt att jag ska försöka klara det,för min hälsa och tränings skull. Jag ska försöka tacka nej till allt sånt och blir jag sugen på godis eller glass. Ja då får jag helt enkelt tugga på en morot eller vad fan som helst! Jag har sagt åt H att om ja försöker något sånt så ska han få ta bort vad det nu är från mig. Även om jag blir sur på honom så är det ju för mitt bästa.

För just nu har jag bara en önskan och det är att komma med i "Det" och jag SKA klara det, jag håller verkligen tummarna och ska skicka in ansökan om si sådär 2 veckor. Så ni håller väl tummarna hoppas jag? För blir det så att jag kommer med ska det bli en riiktig ändring här på bloggen och i mitt liv:)
I HAVE A DREAM!

NEJ till godis                      NEJ till sötsaker                         NEJ till skräpmat

JA till frukt & grönt              JA till fullkorn        

JA till kycklingfilé           JA till tonfisk

Prov idag

Idag blev det inget jobb då jag hade prov i Organisation och Ledarskap. Jag satt uppe igår natt och pluggade lite bara för att sedan upptäcka att mina uppgifter 2 som jag gjorde var borta från datorn!!!
Så jag hade bara uppgifter 1 kvar så jag pluggade på det och så läste ja lite i boken om saker jag trodde var viktiga haha:P

Så imorse när jag vakna läste jag på lite extra och tog med mig datorn på bussen och plugga lite där.
Väl där så ser jag att det bara är 9 frågor på HELA kursen(!),helt galet alltså:P
6 för G och så 3 för VG-MVG, så jag svarade på all rätt så ingående och det känns som att det gick riktigt bra.. men ska inte hoppas för mycket.

Efter det så hämtade H upp mig och så åkte vi och köpte lite kött till lunch så det blev 3 sjömansbiffar med bulgur och 1 thekaka. Grymt gott!
Sedan så kollade vi lite på tv och allmänt tog det lugnt tills vi skulle gå och träna. Blev ett benpass. Riktigt bra tyckte jag iaf att det gick, klarade lite fler reps på 40 kg benpress än jag brukar!

Frukost: 1 ägg(hade bråttom)
Lunch:3 sjömansbiffar,1 dl bulgur,1 thekaka
Träning:Benpass
Knäböj i smith
7,5kg*8, 7,5kg*8, 10kg*8 (stång ej medräknad i vikt)
Benpress
30kg*10, 30kg*10, 35kg*12, 40kg*12
Liggande lårcurl-
10kg*6, 15kg*8, 15kg*8 (ont i knät så svårt att belasta mer)
Middag: 1 burk tonfisk,1 thekaka,en bit gurka
Kvällsmål:1 kiwi
Ska ta och kika lite på 2½ män sen sova.

God natt!

dag 2 på jobbet

Åh äntligen hemkommen från andra dagen på jobbet! Mina ben värker och jag är såååå hungrig.
Fick inge lunch på jobbet idag...undra varför??Fick iaf 1 mjukglass så det var väl iaf något..en bortskämd liten unge blev sur för att det var typ 1 millimenters chockladrippel blandad i päronrippeln på glassen så bättre o käka upp den än kasta.
Aja det var ju inte bästa dagen idag då jag var vääldigt förbannad på en person största delen av dagen.

Menmen,inget o göra åt nu. Blir nog inge jobb imorn då jag har prov i Organisation Och ledarskap kl 13.Hoppas det går bra.Har knappt pluggat något..åhh det måste jag göra idag.

Nu ska jag ta och kolla om det finns nå litet o käka innan jag går hem till H och käkar taco.
Lät katterna vara ute i sele ett tag igår när d ändå var såpass fint väder.
Är dem inte fina?
Min älskade Dallas
(av någon anledning är hon grymt rädd för kameran när hon är utomhus så detta var enda bilden jag fick på henne.)


Snickers,läskiga ögon!


Ps. Har ännu inte hunnit färga håret. H skulle göra det igår men eftersom jag ville tvätta det innan så hann vi inte. Så hoppas jag får det gjort idag.

Glad (stresssig) påsk

Idag blir det påskmiddag hos H´s syster kl 5, och innan det ska jag hinna
1. Köpa klänning på H&M
2. Färga håret
3.Duscha
4.Föna,platta/locka håret
5.Sminka mig.
6.Klä på mig

Så detta kommer blir några stressiga timmar. Ska färga håret i Mahognybrunt(stavning?) det är enda färgen jag har hemma så ska ta det sen får jag gå på rödare nästa gång.
Har precis färgat H´s mammas hår och hjälpt till med ett par kilo(?) köttbullar till kvällen.
Så snart ska jag ner på stan o köpa min efterlängtade klänning sen blir det fest:P
Och så ska ja vara på jobbet 10 imorgon..hmm bakisdag??men äsch det ska nog funka.

Hoppas ni alla har en trevlig påsk!

GLAD PÅSK!


Som jag förstod så hann jag knappt göra något på "listan" ovan.  Jag hann iaf köpa en klänning på HM dock inte den som jag skulle ha från början..gillade den inte när jag väl prövade den igen så tog en annan som jag är såååå nöjd över.
Men när vi köpt klänningen kom ja på att ja måste köpa en dricka så skyndade till Maxi sen hem till mig och hämta grejer och sen till H igen. Hann inte färga håret vilket betyder att jag inte behövde föna,hann inte locka det och platta det hann jag göra i 5 min innan jag skulle sminka mig,klä på mig och dra.. Jag var såå grinig när vi gick hemifrån  då H har lovat mig i ett X antal dagar att han ska färga mitt hår....Menmen, väl hos Camilla så vart det god mat och dricka. Så en nöjd kväll blev det iaf.
Nu ska H och jag mysa lite ...
Får kolla på lite bilder medans:
Det där e nya klänningen jag köpte:)

Blev en del ostbågar också MUMS!


Kram på er

Första dagen på jobbet

Nyss hemkommen från första dagen på jobbet.. åhhh herregud jag är helt slutkörd och mina ben/fötter värker:S
Men kul var det ju ,ibland iaf:P Det som var jobbigt var ju att man inte får se på kassan hur mycket kunden ska ha tillbaka utan det ska jag räkna ut i huvet. Jag och huvudräkning = BIG NO NO! haha så jag passade på och skaffa mig en bästis. Herr Miniräknare,honom kan man lita på haha:D
Och så ska vi inte ens prata om hur mina mjukglassar ser ut...ojojoj det måste jag träna på kan jag lugnt säga...men syrrans e inte bättre dem haha:)
Syrran drog iaf kl 13 (svikare:P) och jag stannade till kl 17.00 då jag fick skjuts hem av en kille som jobbar där. Skönt o slippa ta bussen iaf.

Just ja, en roliga sak var ju att man träffade massor man kände. Och så helt plötsligt kliver två kompisar in, Daniel och Daniel åhh vad glad jag blev:D Länge sen man träffade dem ju! Så Daniel R har lovat o komma förbi oftare hahaha:P
Och så träffade jag "mormor" och "morfar" och pappa och bengt och massa till!
Nu ska vi käka en liten påskmiddag m syrran,hennes kille o mamma o hennes kompis. H kommer inte men det var rätt väntat ändå....
Skriver mera om gårdagen och idag lite senare när ja faktiskt orkar gå:P

Inge vidare

Har inte mått bra senaste dagarna så skriver senare om ja orkar.

Hem ljuva hem

Hem ljuva hem!
Kom hem för ca 2 ½ timme sen men har inte orkat skriva något försen nu.
Gjorde inget speciellt idag faktiskt, åkte bara runt till olika musikaffärer för kusinen skulle ha något till sin studio.
Dock gick han helt felen gång så vi fick gå en hel del:P
Men tillslut hittade vi iaf affären på rådmansgatan så han köpte det han skulle och där inne hittade jag också Johan Palm faktiskt,, hehe inte för att jag gillar honom men tog ett litet kort ändå:P
Sen så skulle vi gå till centralen o vänta på våran buss för min moster orkade inte gå runt...kul för mig eller hur..eller inte,Ville ju gå runt i lite affärer..aja ändå när vi är påväg så hör vi en smäll o när jag vänder mig om ser jag en bil volta runt i luften och med vääärldens brak landa på taket...Blev helt chockad men skyndar mig fram med kameran(självklart) och knäpper lite bilder...Det satt en kille i bilen men han klarade sig och kröp ut oskadd...Men WOW vilken krock kan jag ju säga...
Han hade kört upp på rampen på en flyttbil som stog och lastade ur grejen och i och med det flygit runt..dock måste han kommit en jävla fart för annars flyger man inte så...

Aja vi fortsatte iaf vår promenad mot centralen och vädret var ju så himla fint så det var riktigt skönt.
Väl där så ville min moster äta så vi gick till en liten restaurang i T-Centralen, Sala Thai och käkade. Var grymt sugen på sushi men moster skulle bjuda så ville inte att d skulle vara för dyrt så det blev Biff thai m basilika.Gott iaf!
Sen så sa vi hej då till min kusin:( och satte oss och väntade på bussen...Gick grymt fort hem med bussen faktiskt,, så det var ju iaf skönt....Ska ta och lägga mig snart så..

Här e iaf ite bilder från stockholm:
Jag och min kära kusin

En fin kanin på T-Centralen,tar jag gärna med hem:D


Lunchen på Sala Thai


Extrajobb

Vädret är riktigt fint idag, lite småkyligt känner jag dock nu för balkongen är öppen.
Haha kusinen köpte ett snyggt linne till sin tjej igår så nu står han och pratar m henne i telefon och retar henne haha:)
Bättre kusin kan man inte ha, han e bäst på alla sett o vis:)

Aja snart ska vi iväg in till stan, (hoppas jag) så får se om jag kanske hinner kolla i lite affärer då, Och kanske ta en glass, är himla sugen nu när det är så soligt ute.

Just ja:D Igår morse när jag höll på och fixa mig innan jag skulle till Västerås Central så prövade jag mina svarta shorts som var för små, och gissa vad?? JAG KOM I DEM! jag är så himla glad alltså:) Så den ska användas flitigt nu:P
Och så är det ju så snyggt med min nya blus till:) Tyvärr så har jag bara mina svarta stövlar med mig så får ha på mig dem idag med.
Skriver mera sen, ska nog börja fixa mig nu så jag slipper stressa.
Pappa ringde idag och sa att han hittat ett extrajobb så jag ska åka ner dit imorn och kolla. På ett fik som vi jämt var på när vi var små och vi känner ju han som äger det så det ska nog bli bra:)

Hade så underbart och jag hoppas ingen läser detta just nu, ni måste ju vara ute i detta fina väder:P

Stockholms update

Hejsan!
Kunde inte blogga igår då jag inte hade tillgång till en dator.
Men det gjorde inte mig något, vi hade en så otroligt mysig dag igår:)
Bussturen gick bra,lite väl lång tid dock o sitta i en buss i 1 timme o 30 minuter. Vädret var så himla underbart,.trodde inte alls det skulle vara så fint med tanke på hur det var i söndags.
Väl framme så köper min moster oss en varsin Wild Cheese på Burger King medans vi väntar på min kusin. Kul att sitta på T centralen och kolla på folk. Det finns så himla konstiga människor alltså..Och så såg jag en gammal klasskompis till mig från högstadiet..eller ja,kompis och kompis..hon gick iaf i min klass:P

Jag var sugen på att gå runt lite inne i stan och kolla,och min kusin tyckte också det då vi kunde käka och sen sätta oss vid vattnet och ta en glass eller nått,men min moster ville veeerkligen till Kista Centrum.. Hallå KISTA!??! Aja det blev iaf så att vi ställde våra väskor i ett skåp på centralen sen tog vi tunnelbanan till Kista centrum, jag har varit där en gång innan för ca 3 år sen med mina mostrar o mamma.
Vi gick runt lite där o ja hittade ett par gryyymt snygga skor på Scorette, wow alltså ett par svarta högklackade skönheter:) Men dock hade jag bara 500 på kontot och dem gick på 699 så de fick stanna kvar i affären:(
Köpte iaf 2 snygga långblusar,1 till mig och en till min mamma. De var grymt söta alltså:) Ska lägga upp det här när jag kommer hem.
Sen satte vi oss och käkade på en persisk restaurang Saffran, jag käkade saffranskyckling på spett med ris,tzatziki och sallad. Såå galet gott alltså mums:)
Ser det inte gott ut?

Haha han ser ju ut och njuta av maten(?)


Sen fortsatte vi kolla på kläder och mina fötter var sååå trötta och gjorde så ont efter flera timmar så vi åkte o hämtade våra väskor och begav oss till Bagarmossen där kusinen bor för tillfället.
Handlade lite och sen gick vi hem och fixade mat som moster tagit med sig. Träffade kusinens rumskompis, han e göteborgare och guuud vad jag älskar hans dialekt, så grymt skön:)
Aja kusinen och jag satt och kollade på lite lägenheter till honom och WOW vi hittade grymt snygga lägenheter för låga priser så han ska kolla på de och se hur det blir.

Aja sen satte vi oss och kolla på film, Spirited Away,någon tecknad film som jag faktiskt sett när jag var myyycket yngre. Men bra var den, haha och kusinen var grymt trött så vi låg ihopkurrade och hade det så mysigt:) Gillar att vara med honom.
Blev också bjuden på fest den 29 maj,han är musikproducent så det är en del som ska spela och så. Hoppas jag kan komma då.

Packa

Den andra systern i familjen som vill ha katt var här och kollade på dem och det var så roligt för hon är kompis med min granne och jag kände igen henne sedan tidigare..
Vad västerås är litet:P
De är iaf sugna så vi får se hur det blir, hoppas de vill ha dem. Verkar vara en bra familj.

Aja käkade lax o ris till middag, sååå gott. Sen så fick mamma klippa mitt hår.var tvungen o toppa det lite.
Så nu har ja kommit ut från badet för en stund sedan och sitter och snackar med hacke på MSN.
Ska ta och packa lite tills imorn. Har inte gjort det ännu.

God natt!

Släppa taget om min baby

Som jag sa tidigare var jag på Hälla en sväng m mamma och hennes kompis, provade lite kläder på H&M,hittade en grymt snygg skjorta,,dock var det lite för genomskinlig.Lite tråkigt då jag var sugen på den..

Aja sen så kom vi iaf hem o jag käka en lätt lunch sen la jag mig en stund o vila, var gryyymt trött.

När jag skulle upp och ta ett bad så kommer mamma upp och säger att det kommer några som ska kolla på katterna..Mammas kompis hade tipsat dem om våra sötnosar för deras katt blev attackerad av en hund igår o dog vid lunchtid idag...Så dem ville verkligen ha en katt så fort som möjligt..

Lite ledsamt är det ju att folk ska komma och kolla på dem men bättre för mammas allergi.
Det var iaf en tjej 1 år yngre än mig och hennes mamma som kom..Otroligt mysiga personer och min katt Dallas är en enmansperson så hon har alltid hållt sig till mig,men idag gick och fram o kela med tjejen.Så det var riktigt kul att se att hon gillade henne. De funderar på att ta båda för det är schysstare mot dem men dem skulle komma tillbaka med den andra dottern så hon kunde se dem imorn. Dock sa jag åt mamma att de inte får ta med dem imorn för jag e ju i Stockholm. Men på tisdag kväll kanske vi e kattlösa:( Usch vill inte ens tänka på att min älskade Dallas ska flytta:( Älskar ju min baby så galet mycket:( Men de bor ca 15 min härifrån så de sa att vi kan komma förbi och vi kan hålla kontakt via mailen... Vissa tycker säkert jag e skitlöjlig men hon e verkligen som min lilla baby,jobbigt att släppa taget efter 4 år....Inte riktigt något man är beredd på...Och detta gäller inte bara katten...annat är över efter 4 år......


Dagen outfit:                                                                               
Superdålig bild jag vet,min kamera suger verkligen.           

Dagens smink:


Orkar inte bry mig nu

Imorse var jag tvungen att gå hem och hämta mina träningskläder då jag glömt dem hemma och sket i att gå till gymmet med hacke. Gick hem och bytte om sen gick jag själv till gymmet och han hade precis gått så jag tränade själv..Var riktigt skönt faktiskt,gick i 12 minuter sedan cyklade jag i  12 minuter innan jag tog en rask promenad hem och hoppade i ett kallt bad.. Åhh så grymt skönt det var,mina ben var helt slut när jag kom hem så ett bad behövdes.

Så nu har jag precis käkat frukost, en frukosttallrik men 1 sharon,några vindruvor och 1 päron. Kände för en lätt frukost så.

Nu ska jag fixa mig sen ska jag följa med mamma och hennes kompis till Hälla,de ska till Ikea så vi kan passa på och kolla på kläder på H&M och så sen..

Lär inte gå hem till Hacke något mer idag....Orkar bara inte det...Bara så jävla trött på jämt hålla på alltså...
Aja får se hur allt löser sig iaf....OM det ens löser sig..men det har ja inte lust att bry mig om just nu,ska ta vara på tiden jag har själv så att säga..Imorn blir det iaf Stockholm.
Ska träffa min kära kusin ,ska bli sååå mysigt!!!!

1½ koffeintablett innan träning
Morgonträning: 12 min promenad,6 km/h, 12 min cykling 12km/h
Frukost: 1 sharon,vindruvor,1 päron

Sommarvärme

Nu är ja tillbaka hemma hos killen,var som sagt en sväng på återbruken och sen åkte vi till Willys så jag fick mina efterlängtade päron:)
Köpte också ett packet dextrosol,ger mig massa minnen från handbollstiden..mysigt!
Var en sväng till min morbror som bjöd på lunch så vi åkte och handlade först sen kom vi tillbaka till restaurangen och käka. Blev nudlar och sallad och 1 vårrulle,måste ju tänka på vad man stoppar i sig.. Dock såg pizzorna på buffen ooootoligt lockande ut hehe:)
Pratade med honom om äggvita också så han ska beställa ett par lite till killen,finns inte att köpa i affärer så.

Ska iväg och träna snart sen ska jag hem o ta det lugnt och fixa mig. Ska ut och käka ikväll tror ja,,vi får se.

HUR UNDERBART ÄR INTE VÄDRET!! Det är ju så galet varmt ute,nästan så ja får lust att sätta på mig bikinin och dra ner till stranden hahaha:D

Vårigt

Nu var det åter helg då. Gjorde inget speciellt igår,blev bara ett kort benpass på gymmet.. 
Hmm roligt liv jag måste ha som gymmar en fredagskväll haha:D På dagen så var vi ute och lekte med hunden på lövudden igen..så himla mysigt med vårväder.
Hade ni för er igår då?

Har sovit helt underbart idag och vaknade på så bra humör! Riktigt mysigt faktiskt.
Mamma ringde också och undra om jag kunde följa med till återvinningen och hjälpa lite så klart jag göra det.
Så nu väntar jag på att hon ska komma och hämta mig,ska kolla om vi kan åka till Willys, de hade gryyymt goda Anjou päron där så vill veerkligen ha det idag med. Köpte två st igår och så en Ramlösa Jordgubb lime,guuud vad god den är alltså:D Smakar så sommrigt.
Killen köpte den nya Bonaqua Emotion Persika & Aloe Vera med vitamin E,gillade smaken på den,lite udda kanske men jättegod och riktigt små kolsyrebubblor.  Värt att prova!
Sen har ju Bonaqua också en annan ny sort Bonaqua Emotion Äpple med Kostfiber!
Någon som testat den?

Fick ett armband

Fick precis hem posten och det var bla ett brev till mig.
Det innehöll ett armband jag fick av Catlounge,lite smågullig tycker ja nog den var med katttassen.
Dock inte världens snyggaste.

Nåja nu ska jag käka lunch, 1 liten köttbit och pastakuddar med spenatfyllning och ett stekt ägg. Mums!

Vårig frukost=Smoothie i solen

God Morgon allesamman!!
Idag är jag verkligen på toppenhumör,kom hem från läkaren för 30 minuter sen,dock blev jag lite smågrinig där då han sa att han inte kunde hitta något fel...Hur fan kommer det sig då att ja får lock i örat och har varit snuvig länge o har svårt o andas m ena sidan av näsan? Är det fullkomligt normalt?F ick också ta ett blodprov för att utesluta allergi,, haha det var så roligt för när det är min tur att komma in till labbet så skrattar han som ska ta blodprovet när han ser att det är jag,och det räcker med att ja säger mitt personnummer så kommer han ihåg vilken av tvillingarna det är:P
Jag HATAR att ta blodprov i armvecket, seriöst ja blir alldeles varm o sprallig. Men så sa han att det kommer inte göra ont och till svar får han: Haha det är lugnt jag har börjat vänja mig. Åh vad han skrattade alltså haha:D Det är så att det bara är en person som tar blodproven och jag har varit där ett par gånger nu sista tiden!Så roligt att bli ihågkommen hos en läkare,eller ja...det beror ju på hur man ser det:P

Pratade med pappa lite i telefon sen ringde jag hans kompis men han hade inte tid och prata så han skulle ringa upp. Ska prata om jobb.

Och underbart väder är det idag också, så nu har jag precis kommit in från altanen där jag suttit i vårsolen och druckit en suuuper god smoothie:) Mumsigt det ser ut va? Och detta gav ju riktiga vårkänslor.

Smoothie
2½ dl yoghurt
ca 8-10 frysta björnbär
1 kiwi
1 msk Kellogs Allbran Plus

Detta hade jag i:

Sen beror det ju på hur "stark" björnbärssmak man vill ha då.
Så i den smoothien fick ja i mig vitaminer,kalcium och fiber. Mysigt:D

RIP Morfar

Idag är det exakt 6 år sen min morfar dog,vilket betyder 6 år sedan jag var i Sälen med Anna och hennes familj.
Min mormor och morfar kom på besök till Sverige från Iran och väl här fick min mormor reda på att hon hade cancer.
Detta resulterade i att min morbror som då bodde i New York flyttade hit med sin fru för att hjälpa till med mormor och dela lägenhet med dem.senare fick mormor och morfar flytta in hos min andra morbror och hans familj i Linköping där alla syskonen tillbringade större delen av sin tid.Mormor gick  bort en tid senare och ska jag vara ärlig kommer ja inte ens ihåg det...
Jag vet,jag låter som en hemskt människa men grejen är att jag träffade inte min mormor och morfar så ofta, dem bodde i Iran och kom och hälsade på vääääääldigt sällan. Så max 10 grg träffade jag dem.
Tiden i Linköping träffade jag de bara några dagar men jag kommer fortfarande inte ihåg när hon gick bort.....tom jag tycker det är konstigt så jag förstår er som tycker jag låter helt knas...Det jag kommer ihåg var att det var innan jul någon gång,och att mina morbröder,min mamma och moster var tillsammans.Alla var där under tiden mormor var sjuk mer minns jag inte. Även fast ja inte alls var så ung,13 år.
Efter detta så flyttade min morfar tillbaka till Västerås med min morbror till lägenheten som ligger 5 minuter bort från oss och detta var ju bra för mamma. Hon var jämt där och jag och min syster också...Tom våra kompisar kom och hälsade på min morfar så han hade det bra och vi hade det kul där. Men vecka efter vecka blev han sämre,,mådde inte alls bra. Och han var ju inte ens sjuk,han blev bara svagare när mormor dött...
Jag åkte iaf iväg med min kompis Anna 1 vecka i Sälen och jag var överlycklig då vi trivdes skitbra ihop...
Så en dag så ringer min mamma pratar med mig och efter ett tag vill hon prata med Annas mamma,när hon går in i ett rum och stänger dörren för att prata så får jag en konstig känsla..så kommer hennes mamma ut och utan att kolla på mig går hon. Jag ringer upp min mamma och frågar vart morfar är,hon svarar inte.Frågar igen,får ett svar,hörde inte men senare fick jag veta att hon sa:  På bårhuset(hon var fortfarande chockad och visste inte vad hon skulle säga). Iaf,jag frågar igen och då säger hon att morfar är död...Och min mage kryper ihop och jag börjar gråta,och jag gråter och gråter och gråter,även fast jag knappt kände min morfar så var det svårt.Men Anna och hennes familj var underbara och så gulliga så det gjorde det enklare.Jag sa åt mamma att jag skulle komma hem men hon ville att jag skulle stanna kvar i Sälen.Så det gjorde jag.


Min mormor begravdes i Iran så kunde inte gå på begravningen,men min morfar begravdes här i Västerås och jag minns begravningen,jag grät inte,jag vågade helt enkelt inte,inte framför mamma, inte framför mina små kusiner.Ville vara starkt.Kommer ihåg att min morbror grät,han var helt förstörd och jag gick och höll om honom,och han grät ännu mer och klämde om min hand.Och då kom det tårar,som ja höll tillbaka. Och det ångrar jag idag.


Så vad vill jag ha sagt egentligen? Ta vara på de stunder du har med dina närmsta,träffar du de sällan så försök lära känna dem så mycket som möjlig under den tiden ni ses, för förr eller senare så hände något och ni får inte den chansen..Och tro mig,det är inte kul att inte minnas sista tiden med min mormor eller när hon gick bort.
Inte kul heller att inte ha visat vad jag egentligen kände på begravningen,inte visa mamma att jag också mådde dåligt av det.Så visa era känslor..det är okej att gråta.Det är bara bättre att släppa ut sina känslor än att dölja dem...

Svettigt cykelpass

Nu är jag hemma inatt igen...Ska upp tidigt imorn då jag har en läkartid kl 8.15(!) så enklare att sova hemma då..
Skulle till gymmet imorse kl 8 men blev inte av så vi gick dit kl 12 och cyklade 36 min för att vara exakt:P Jag var heelt slut alltså..usch va ja skäms för min kondis haha:) Sen blev det hem o ta en proteinsshake o macka innan vi skulle hämta killens mamma för hon skulle handla...

När vi släppt av henne så åkte vi ut med hunden och lekte på Lövudden samtidgt som vi satt, alla tre faktiskt, (killen,jag  och hunden) och smaskade på en Carte d'Or Vanilla Light.
När vi lekte där ute så var han ju tvungen att hoppa i bäcken som fanns där och leka med bollen och springa in i en brunn haha:) Har video på detta så ska försöka lägga ut det. Väl hemma så kollade vi på "Vad blir det för mat" med Per Morberg åhh vad gott alltså, han gjorde en egengjord chockladpudding med vanilj i och så grädde på toppenvispad med konjak..Lite sugen blev man ju:P
Sen så gick jag till plantagen där ja skulle möta mamma och min moster så åkte vi till kyrkogården.



Morgonträning: 36 minuter cykling
Frukost: 1 dl proteinpulver med 2 dl mjölk,1 bit knäckemacka med 1 ägg,1 kiwi
Lunch/Middag:2 Taco Tubs med sallad,majs,köttfärs,turkisk lättyoghurt och salsa.

Studentklänningar

Jag måste säga att jag önskar jag kunde få ta studenten en gång till. Och denna gång faktiskt njuta av den och ha kul...Skulle göra en hel del annorlunda..Speciellt när det gäller studentklänningen. Har hittat ett par grymt snygga på Stylebystars . Eftersom ja inte kommer ta studenten igen så kan jag iaf tipsa er andra som faktiskt ska ta studenten iår. Jag är grymst sugen på den sista, och KOLLA PRISET!! 149:- dock finns ju inte min storlek så:(  34 A kupa är nog LIITE litet för mig haha:P Gold Layer Dress var också himla fin.Får se om man kanske skaffar sig något sådant till sommaren när det blir 10 kg mindre Tanja av mig haha:P
De har många andra grymt snygga klänningar. Så passa på och kika in..





Min gymnasietid och student ska vi inte prata om idag utan det kan ja ta upp en annan gång..




Bollkoll

Så har man som vanligt slagits sig ner framför datorn hos killen,,,
Var hemma en sväng efter ett suuperkort träningspass för att köka taco med mamma, var länge sen vi gjorde det så det var riktigt mysigt och sjukt gott..Dock jobbigt med mitt j*vla tandkött.
Aja imorse var det meningen att vi skulle upp kl 8 men så väckte jag killen och fråga om han ville sova till halv 9 ist och det ville han ju, men till slut så somnade helt o hållet vaknade inte försen 11....Lite trist då jag verkligen ville gå ut och gå men men..
Gick iaf ut med hunden sen blev det frukost och datorn:P
 
Skulle köra ett Biceps/triceps pass idag men kom iväg så sent så hann bara köra hantelcurls*4 sen så hämtade mamma mig och vi åkte hem.Och efter middagen skulle killen och jag gå på gymmet och så skulle jag köra klart mitt pass men självklart så orkade inte han så ja sket i det jag med...
JA jag vet att jag kunde gått själv men det hade betytt att jag hade varit helt själv på gymmet,kl 11 på kvällen och sen fått stå i duschen helt själv och gå hem i mörkret helt själv...och det tackar jag utan tvekan nej till.

Men imorn ska ja ut och gå...ÄVEN fast inte killen går upp så tar ja hans hund och går haha:)
Dock var jag riktigt förbannad på hunden idag,,han har aldrig bitit någon och tror aldrig han skulle göra det..Men idag när jag tog kvällsrundan m honom hittade han en tennisboll som han tog med sig..
När jag sedan skulle ta av haltin så kunde ja inte göra det då han hade bollen i käften och han VÄGRAR släppa den,han håller tänderna hårt om den och morrar typ som att "nu ska ja låta farlig så tar hon inte bollen". Sen visade han tändern och detta fortsatte i iaf 4 min innan ja tillslut lyckades få bort den...haha dumma hund:P
Eller som några av er känner honom som: Den fisande hunden ;)


RSS 2.0