Malta

Tredje dagen på Malta och det är toppenväder!!
Idag blev det lite sovmorgon till halv nio(!) sen åt vi lite frukost och gick ut i det underbara vädret,klättrade upp en bit,vilket är lätt att göra då Gozo är fullt av berg och högre avsatser! Sen blev det o doppa fötterna i medelhavet:D
Bada skulle det bli efter att pappa o lennart fått sig en öl o jag en Kinnie(lokala läsken).
Pappa o lennart beställde varsin sallad,jag kände inte för det,men när dem kom in så var dem gigantiska (trots att vi bara beställt en förrätts portion) och supergod:P

Efter det så belv det inge bad för solen gick i moln,så då fegade ja lite:P blev en tripp till affären ist o handla lite vattten o grönsaker.

Igår gick vi drygt 1 mil(!) från Marsalforn,där vår lägenhet ligger,till Zebbug där det var otroligt varmt och vilken väg att gå!!! Sen därifrån till andra staden, Victoria...åh herregud vad jag var slut alltså,,så lennart bjöd på italiensk glass..muuuums:) Chocklad och hasselnöt för min den och gud ,,,finns inge ord för det:P
sprang runt lite i Victoria käkade lunch,spaghetti bolognese, men vilket sjukt stor portioner...helt otroligt alltså!!På kvällen träffade vi en av pappas vänner som äger en av restaurangerna och där blev vi bjudna på strips tallrik m nå knasig korv:P

I måndags fyllde jag ju år så på dagen tog vi det lite lugnt o gick o handlade lite och sen besökte vi en restaurang där pappa känner ägaren,och där hade dem 4 små supersöta hundvalpar!! så självklart satt vi där ett tag o mös.
Sen gick vi hem o bytte om o tog en promenad och sen tillbaka till restaurangen för middagen! Fick först vitlöksbröd,en liten sallad med ost som vi delade på,sen till maten fick vi en hel tallrik med sallad var och jag beställde havsabborre och herre gud alltså så stoor portion,fick hela fisken med huvud o allt hahah:D
Sen blev det mer mys med valparna.

På söndag när vi först landade så åkte vi 2 bussar tills vi kom till Sliema där vi bodde på Hotell en natt,så vi tog en promenad runt sliema och satte oss på en engelsk pub där jag käkade spaghetti carbornara..måste säga det igen, VILKEN portion!! första maten ja åt i Malta o trodde det allmänt var bara den restaurangen ,men alla har ju varit så:P

Uppdaterar inte så mkt,bara en snabb genomgång av dagarna:) Nu ska jag ut i varma solen igen!!

Födelsedag - 20 år

Idag har det varit lite hektiskt,åkte ut och handlade vid lunch och sen kl 14 var det födelsedagsfirande för Hs systers kille,och jag fick min present då också eftersom jag åker till Malta imorn, fyller ju 20 på måndag så hinner inte fira den här:) Så blir lite kalas för mig med idag,så sitter bara o väntar på folket nu.
Nackdelen är all tårta haha:D
H och hans familj var såå gulliga och köpte en Björn Axen Volumaster till mig:D  Snacka om att jag är glad just nu!

Aja sen idag kl 19 så har syrran sin födelsedagsfest så vi ska dit en sväng och sen ska H och jag ut o äta...
åhh stressigt för jag har inte ens packat än:P

Nu kom det folk,ska gå o hälsa!
Trevlig helg!!!

Tävling- Produkter värda 500 kr!


Vill du vinna fina produkter så har [Market2Member] en tävling från [Beauty Planet] till ett värde av 500 kronor!

Beauty Planet
är sveriges ledande skönhetsbutik på nätet.
Jag är själv medlem på [Market2Member] då jag tycker det är superbra att få tillbaka pengar när man handlar.

Vad krävs för att delta?
- Du lämnar en kommentar i detta inlägg, med ditt användarnamn på Market2Member, är du inte medlem kan du bli det kostnadsfritt [här]. Jag behöver ditt användarnamn om just du skulle vinna.
- Lämna också epostadress och/eller bloggadress  Så att jag kan nå dig på något sätt om du vinner.
-Skriv också vad du helst skulle vilja vinna från [Beauty Planet]

Vill du ha en extrachans att vinna:
- Länka då till tävlingen på din blogg! Med bild och texten:
"Jag är med och tävlar om skönhetsprodukter från [Beauty Planet] i sammarbete med [Market2Member] hos [Tiintiin]! Var med du också!"

I slutet av vecka 48 avslutas tävlingen,
då det utses en vinnare från [Market2Member]!

Bort från allt

Usch kl börjar närma sig 03.00 och jag kan inte sova. Gick och la mig ett par timmar men sen gick det inte mer...Kan verkligen inte somna.
Känner mig så jävla ensam...och allt känns så himla tomt. Mörkret och tystnaden runt omkring gör ju saken inte bättre, känns bara mer ensamt då..Som om det bara är ja som står kvar i en kolsvart värld! Varför kan man inte spola tillbaka tiden?Ta tillbaka allt,ändra allt skit.Alla dumheter,klantiga och sjuka jävla saker!!!!!!!!
Vill bort,bort härifrån,spelar ingen roll vart fan då..bara bort. Bort från verkligheten,ensamheten,sveken och skammen! Varför kan man inte bara gräva ett stort jävla hål och bara försvinna?? Det är precis det jag behöver just nu! Ensamheten ekar i mig,så fort det blir mörkt o tyst så blir det bara ännu mer!


Hårmodell- Paul Mitchell

Sen den 5 oktober var jag och min syrra på uttagning för Paul Mitchell,när vi kom dit la dem ut bilder på olika bord så man kunde se frisyrerna dem skulle göra och sen fick man ställa sig där man kunde tänka sig. Min syster ställde sig vid crazy,typ blontrosa hår:P Jag vid en långhårsklippning,syrran kom inte med i crazy så ja sa åt henne o ställa sig vid en annan och hon kom då med o blev skitglad:P Själv ville de inte klippa mig så ja flyttade mig till uppsättning och blev uttagen till det:)
Vissa fick stanna kvar på kvällen för att färga o klippa sig och syrran fick stanna för att färga sig har ja för mig:P
Blev bjudna på käk och så.
Sen så när de var klara på kvällen så behövde dem en killmodell så jag fick H att ställa upp,så han kom ner o dem kollade på honom.
Så på morgonen den 6 okt åkte vi till salongen och fick sitta o vänta i eeeevvviiiiigggheter på att bli fixade.....H blev färgad i en riktigt mörkbrun färg och två nyanser bruna slingor. Plattade hans tjocka hår och han såg helt underbar ut:D Syrran blev klippt o färdig o allt o jag tycker det blev skitsnyggt,kommer bild sen:P

Sen var det dags för mig att bli crepad,alltså de våfflade hela mitt hår med volumemaster,åh herreguud vad jag såg ut som ronja rövardotter hahaha:D
Sen skulle vi sätta oss i sminket o massa tjejer fick långa fina ögonfransar och så fick jag ett par üüüberlånga blåa fransar med en rosa,en grön,och en gul fjäder längst ut. Gryyymt smink jämfört med Matrix kan jag säga:)
Syrran fick ett par skitsöta med vita prickar o grejer:)
Så gick vi till Stadshotellet där de andra modellerna fick sätta på sig de kläder de hade valt ut på Linda P.
Vi uppsättning fick enligt mig ,skitfula kläder,svarta tights,svarta linne och svart tyll TYG, inte kjol utan TYG somvi skulle göra egen kjol av m tejp o häftapparat..Lite knas men men. Fick pizza o käka o snacks o allt,så ett plus till till Paul mitchellvisningen. Vi tränade på hur vi skulle gå på scen och sen var det dags,vi var tre uppsättningsmodeller så vi var "grande finale" så att säga..Så vi gick sist in och blev fixade i håret på scen. Efteråt när vi var klara gick vi av scen o alla modeller hämtade sina bilder som Paul Mitchell tagit på oss innan,balong i andra handen, och gick ut efter varandra och satte oss runt scen. Folk tog kort och kände o kollade.
Kul dag:)
Har inga bilder från den dagen på denna dator men fixar in det så fort jag kan.

Hårmodell- Matrix

Liten snabb update,var på uttagning för Goldwell hårmodell i måndags.
Blev uttagen som uppsättningsmodell,som vanligt!Har också varit hårmodell för Matrix den 1 okt,uppsättning och också för Paul Mitchell den 6 okt,uppsättning.
Skriver om MAtrix här så tar jag de andra i ett annat inlägg sen

Blev färgad på Matrix visningen i en mörkare nyans på håret,Coca Cola hette den:P
Var en rolig visning,dock var ja för "mullig" för deras kläder,,skitkul...men som tur var hade jag med mig egen klänning,långklänning i leopard som passade in så. Slutet gott allting gott:P Började med att jag kom kl 08.00 på visningsdagen och satt o vänta o snacka m de andra och sen färgade dem håret,föna,vi käkade mat,blev sminkade...Inte precis snyggt sminkad med tanke på kläderna,kunde gjort det bättre själv. Men men, frisörerna var underbara och vi hade skitkul. Visningen hölls på Aros Congress Center i Västerås.
Lite bilder från Matrix.
Färgen: Före

Färgen: Efter+förberedelsen på uppsättningen
Här är frisyren från olika vinklar,dock har ja ingen på hela outfiten.


Jag blev fixad på scen och jag kan ju säga att det var inte lätt att sitta o se glad ut hela tiden då frisören satt o tryckte in hårnålar rakt in i huvudet på mig så det kändes att dem skulle åka igenom vilken sekund som helst,trodde nästan det skulle börja rinna blod från skallen haha:) Men kul var det!
Fick Matrix Shampoo o balsam men tar en recension av alla märken sen.


RSS 2.0