Tonårsgraviditet

Jag måste bara ta upp en sak som jag såg idag på Tyra Banks Show,tonårsgraviditeter.

Jag har inget emot unga som skaffar barn så länge man kan ta hand om dem och tar sitt ansvar men dem här som var med var ju helt korkade,verkligen.Tom Tyra sa till dem att de är dumma tonåringar.

Tjej 13 år : Ville ha barn och Tyra undrade varför. Till svar får hon att den här tjejen gillar bebisar,dem är så söta och mysiga,hon vet att det också innebär blöjbyten och mat osv. Men det söta överväger. OCH det värsta av allt var att hon vill ha barn för att dopkalasen är så söta och roliga:O
Herregud liksom,vilket sjukt svar: Varför vill du ha barn?Så jag kan ha dopkalas. Det är ju det dumaste argumentet till att skaffa barn. Och så frågade Tyra hur hon skulle försörja barnet och om hon vet hur mycket det kostar om året att ha barn ,då sa hon att hennes kille klipper gräs åt folk och tjänar lite pengar, och att det kostar ca 7000 dollar om året OM ÅRET liksom...det är inte typ 70.000 kr om året det räcker inte långt. Sådana folk ska inte ens få skaffa barn alltså.

Tjej 17 år: Hon hade blivit med barn 3 gånger,första gången gjorde hon abort, andra gången behöll hon barnet,en lite son,trots att hon sa att graviditeten var ett misstag. Och så sa hon att den tredje graviditeten var bara av dumhet men hon födde barnet(en son) och adopterade bort honom.Då ska man ju verkligen inte ha barn. Det är ansvarslöst,första gången,okej det var ett misstag, andra gången måste man ju börja tänka till, men tredje gången är det bara helt ansvarslöst.

Tjej 13 år: Den här tjejen hade sex första gången när hon var 12 år,pga grupptryck. Hennes kompis som är 13 år ville ha barn och hade medvetet oskyddat sex,så skulle hon göra ett graviditetstest och ville att "tjej 13 år" också skulle göra det för att hon vågade inte göra det själv. Så dem gjorde det och det visade sig att "tjej 13 år"s test visade positivt och kompisens negativt. Hon hade gråtit i 3 dagar över att hon var med barn och hennes kompis var avundsjuk och ville ha hennes barn. Herregud alltså ska det vara en tävling om vem som får barn så ska man inte skaffa barn.

Tjej 14-15 år: Hon var tillsammans med en kille och blev gravid,när hon berättade det för killen så lämnade han henne,men han hjälpte till att betala aborten(kostar 800 dollar att göra det i USA). Dem fortsatte ändå ha sex med varandra efteråt och än en gång blev hon gravid och gjorde abort,han hjälpte till att betala halva. Så sammanlagt betalade hon 800 dollar och han 800 dollar för två aborter. Så man tror att hon lärt sig av sina misstag,men så åker hon in på sjukhus för hon tror att hon fått influensan,men läkarna säger att hon fått missfall. Och detta berättar hon som om det inte var någon big deal,som om hon berättade vad hon käkat till lunch liksom. Inte berörd eller något.

Det var en tjej som ville ha barn att hon letade efter en pappa till barnet,hon letade alltså efter en som kunde göra henne med barn. Inte en pojkvän som hon kan ha ett förhållande med.Så hon hade sex med en kille och blev med barn,hon lät som en 38 årig kvinna vars klocka tickade och hon var bara 15-16 år:S

Alltså det var ju helt sjukt att höra,tonåringar som vill ha barn för att dem är söta och mysiga och gulligull och inte tänker på pengar,boende,mat och all sånt,de borde inte ens få skaffa barn alltså. De borde inte ens tänka på det.13 åring som FÖRSÖKER få barn,herregud alltså.
För de som är tonårsmammor,jag har ingenting emot det överhuvudtaget så  länge man vet vad det innebär.
Jag har läst många "tonårsmammors" bloggar och de visar iaf ett ansvar gentemot sitt/sina barn. Och de unga mammorna som vet hur det är håller nog säkert med mig om att oansvariga tonåringar inte borde skaffa barn. Tycker bara synd om barnen.

Kommentarer
Postat av: [s a o s . b l o g g . s e]

[svar:] Amanda Berg gav bort 50 inbjudningar i varje stad!



lägga till varandra på bloglovin? kram

2009-03-12 @ 17:12:33
URL: http://saos.blogg.se/
Postat av: Kajsaa

Helt stört..det där med trettonåringen...man mår ju illa ffn! fiin bild förresten! =)

2009-03-12 @ 23:14:11
Postat av: Marica Rödebäck

Det gör inget, du är ju med ändå ;)

2009-03-13 @ 09:12:32
URL: http://rodeback.blogg.se/
Postat av: Marielle

Idag har du chansen att vinna ett presentkort till ett värde av 500kr!



Kramar från mig :-)

2009-03-13 @ 13:27:53
URL: http://marielletorgersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0