Åhhh

Nu har man varit uppe i ca 1 timme, la oss sent igår då idioten till granne som bor under killen spelade hög musik och inte nog med det så dunkade grannen brevid i vägen för dem trodde det var vi..suck den där idioten alltså. Klockan e liksom 3 på natten då måste man ju fatta att man inte spelar hög musik och gapar och skriker.

Så killens morsa fick nog och ringe vaktbolaget. haha dem måste vara riktiga jävla idioter.
Dem kom ut efter lite mer än 30 minuter, smyger sig fram till grannens dörr typ, står 10 meter bort från den i ca 20 sekunder. OCH GÅR dem sticker!! Fattar ni? Dem står inte ens kvar och lyssnar om dem spelar igen och så fort dem satte sig i bilen och åkte började musiken igen, Så killen ringde upp igen och dem skulle notera det och skicka tillbaka vakterna. Och vi satt och väntade ett bra tag och ingen kom så vi gick och la oss.
Skulle inte förvåna mig om ingen kom ut.
Dem en ju helt sjuka, fan fattar inte ens hur  dem kan kalla sig vaktbolag.
Usch man blir så sur.

Aja gick iaf upp i morse och fixade frukost till killen och sen ska han och hans mamma iväg o kolla på en bil så jag stannar kvar här.
Så nu sitter jag här, helt själv med hunden som skäller på allt och alla som går förbi, hmmm, han måste ha fått ett ryck.haha.

Aja tävlingen om en bloggdesign är avklarad, och SJÄLVKLART vann jag inte.. Ovanligt va?
Brukar ofta ha otur så ja hoppas aldrig för mycket:P

Vet inte riktigt vad man ska göra idag...mamma ringde och frågade om killen o hans mamma ska komma förbi på fika men dem e ju inte hemma så får fråga dem sen.
Nu ska ja ta och läsa lite bloggar.
♥NÅGON SOM HAR TIPS PÅ EN LÄSVÄRD?♥



Kommentarer
Postat av: Julia

Jo ecakt dära:) Åhhå, så vad tycker du om de landet :) jag tyckte det var grmyt skönt iallafall :D joo nog löser det sig nån gång iallafall ;) pusspuss/julia*

2009-01-11 @ 15:34:30
URL: http://juliaawestman.blogg.se/
Postat av: Julia

Låter underbrat kul!:D Jo det var nbågot att gå mistae om men själv vill jag tillbacka någon gång med nån kompis eller något likande :) pusspuss/julia*

2009-01-11 @ 15:56:32
URL: http://juliaawestman.blogg.se/
Postat av: Veronica

Nej inget jobb.. det är svårt att få jobb nu.

Okej :) vad pluggar du? Har du gjort nåt roligt i helgen då?

2009-01-11 @ 16:05:18
URL: http://missfancydream.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0