Vila I frid Michael!



Ingen som är vaken nu har väl missat att en av världens största popstjärna avlidit?
Michael Jackson "The king of pop" drabbades av en hjärtattack vid lunchtid idag, och har under kvällen(torsdag) avlidit 50 år gammal!
Michael Joseph Jackson, född 29 augusti 1958 i Gary Indiana,död i hjärtinfarkt 25 juni 2009 i Los Angeles kalifornien, han var en amerikansk sångare,dansare,låtskrivare,producent och skådespelare. Han har haft en grymt  djup påverkan på musikindustrin, bland annat så ansågs hans musikvideor varit nyskapande och inspirerande. Och det kan man inget annat än att hålla med om!

Det är riktigt tragiskt då han verkligen var en av världens mest omtalade stjärna. Han har skapat sig ett så stort namn och kommer nog inte lämna många hjärtan oberörda över detta.
Blir något ett av året stora händelser.
Många kommer komma ihåg honom som The king of Pop, stjärnan med en av det bäst säljande skivorna någonsin, Thriller! Den har sålts i över 104 miljoner exemplar. Men han har även blivit mycket omskriven för andra saker än sin musik, framför allt på grund av anklagelser om sexuella övergrepp på barn, men också på grund av hans mycket bleka hudfärg. Han som var så söt när han var yngre!

Redan 1972 kom solodebuten och med de så kom också Quincy Jones-producerade skivorna Off the wall (1979) och Thriller (1982)  efter detta fortsatte framgångarna explosionsartat. hans karriär nådde nog sin topp och skönk aldrig.

Han lämnade som de flesta vet,tre barn efter sig.
Paris Michael Katherine Jackson, Prince "Blanket" Michael Jackson II och  Michael Joseph Jackson Jr(ej med på bilden)



Vila i frid Michael Jackson!  Du har berört många människors hjärtan! Du är en legend!

♥Vad kommer ni minnas honom för?♥

" En av världens största popstjärnor, Michael Jackson, har avlidit efter en hjärtattack, rapporterar nöjessajten TMZ.

Michael Jackson, 50, drabbades av en hjärtattack vid lunchtid på torsdagen.

Han fördes i ambulans under hjärt-lungräddning till UCLA Medical Center i Los Angeles. Sångaren andades inte när ambulanspersonalen kom till hans hem, rapporterar The Los Angeles Times.

- När ambulanspersonalen anlände såg de att hjärtlungräddning redan utfördes av någon i hemmet. (Jackson) andades inte, säger en talesman för Los Angeles brandkår, till E Online."



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0